Nousin 9.30. Ei väsyttänyt kovin paljon. #

Aamupuuron syötyäni kävin ajelemassa myötäpäiväkierroksen. Selkeää, heikko tuuli, lähtiessäni +11, palatessani +13. En ottanut kameraa, kun eilisen perusteella arvelin, että tuskin siellä nytkään mitään kuvattavaa on, kun pari astetta kylmempi ilmakin. #

Väärin arveltu! Neitoperhosia ja suruvaippoja ainakin kahdet kumpiakin. Nokkosperhosenkin kuvasin taas, kun se nyt tuntuu harvinaisuudelta siinä, missä vielä pari viikkoa sitten oli yksi runsaimmista. Ja kaaliperhosiakin varsinkin Metsokankaalla taas täysin mitoin, huppupäin. #

Neitoperhonenkin oli yksi kesän stretch goaleistani, joskin sen nappasin jo toissa viikolla#

Sudenkorento mäiskähti maahan sitä ohittaessani, ja jäi reporankana selälleen makaamaan. Kuvat otettuani heräsi kuitenkin henkiin ja lensi pois. Ei kuitenkaan välttämättä liittynyt minuun se käyttäytyminen mitenkään, vaan ehkä sillä oli omanlajisia ahdistelijoita#

Rantakurvin lintutornin mutkassa sisilisko vipelsi tien yli. Toinen jo tälle kesälle, kun edellistä ennen en muista koska viimeksi nähnyt. Tämänpäiväinen oli pienempi ja ruskea. #

Joku sinisiipinenkin lensi ohi hotellin takana, joten eivät ihan kaikki pienet täpläperhoset vielä ole kadonneet. #

Kotiin tullessani oli porraskäytävässä yksinäinen Samsungin läppäri. #

Kävin suihkussa. Söin päivällisen. Join 3,5 kupillista kahvia ja perkasin kuvasaalista. #

Ikkunashoppailin puhelimia. Pitäisi olla kakkospuhelin, joka olisi pieni, säänkestävä ja varustettu hyvällä kameralla, mieluiten kuvanvakaimellisella. Muiden ominaisuuksien osalta jotakuinkin aivan sama. #

Raportoin Nextcloud-bugin#

Viihdekulutus #