Nousin 8.20. Ei väsyttänyt, mutta muuten tuntui taas, että voisin nukkua vaikka koko päivän. #

Kävelin salille. Tein vatsalihakset ja olkapäät, kohtalaisesti. Oikea olkapää kipuilee vieläkin, muttei se olkapääliikkeissä juurikaan ole haitaksi, vaan muissa liikkeissä, käsivarren ollessa joissain tietyissä asennoissa. #

Kävelin kotiin. Vettä satoi taas mennen tullen. #

Topeliuksenpuiston kentän viereisessä kolmiossa närhen kokoinen ja muotoinen, mutta mustavalkoinen ja västäräkkikoirasta kuvioinniltaan muistuttava lintu. Melkein kävi uni toteen, kun taas puhelimen paskakameran kanssa tappelin, eikä yhden yhtä onnistunutta kuvaa. #

Ehkä valkoselkätikkanaaras, vaikka maassa se pomppi, enkä (ehkä siksi) olisi tikaksi tunnistanut, mutta mitään paremminkaan vastaavaa lintua en löydä. #

Kotona kävin suihkussa, sitten söin päivällisen. Join 3,5 kupillista kahvia. Koodasin. Päivitin palveluita. #

Viihdekulutus #

Responses

Comments are closed.