Näin taas unta, että yritin kuvata isoa perhosta, Lehtikankaalla tällä kertaa. Kamerani olivat tavanomaisen huonosti toimivia, mutta perhonen oli onneksi yhtä yhteistyöhaluinen kuin haapaperhoset: se lennähti takakuistin ovesta sisälle ja sitten istui paidalleni, ja sain siitä ainakin jonkinlaisia kuvia. #

Nousin 8.53. Olisi tehnyt mieli vieläkin nukkua. #

Aamupuuron syötyäni raastoin kaksi kiloa porkkanoita, paistoin tomaattimurskan kanssa ja pakastin. Keitin potut, silppusin salaatin ja paistoin kaalikanan. #

Keittiön seinällä oli keittiökoisa. Tämmöisiä perhosia täällä ei kyllä kaivata. Otin siltä nirrin pois, ja muita merkkejä infestaatiosta en ainakaan vielä löytänyt, mutta varmuuden vuoksi panin pähkinät, siemenet ja useimmat kuiva-aineet pakastimeen. There’s Never Just One. #

Vein jätteitä molokiin. Söin piirakanlopun. Join 4 kupillista kahvia. Koodasin. #

Panin Amazonin t-paidat pyykkikoneeseen pyörimään ja kävin saunassa. Ripustin paidat. #

Doksasin rautaa. #

Viihdekulutus #