Heräsin ehkä joskus neljän maissa, märehdin sen jälkeen eilistä tuholaislöytöä seitsemään saakka, ja sitten nousin sängystä. Ei väsyttänyt. #

Kävelin salille. Tein vatsalihakset ja ojentajat, ihan hyvästi. Porukkaa oli yhtä vähänlaisesti kuin viime viikon alussa. #

Kävelin kotiin. Pakastin loputkin kuiva-aineet ja pyyhin kuiva-ainekaappien hyllyt. Ei siellä kyllä mitään jauhokasoja ollut, enkä edelleenkään löytänyt mitään lisähuolenaiheita, mutta en ota mitään riskejä, jotka edes kohtalaisella vaivannäöllä voin eliminoida. Pyyhin saman tien vähän muitakin pintoja keittiössä, sitten kävin suihkussa. Söin päivällisen. #

Pöytäkone näytti sisäänkirjautumisen jälkeen aika huolestuttavia levyvirheilmoituksia, ja uudelleenbuuttaus epäonnistui. Sen kanssa taistellessa meni sitten loppupäivä. #

Kolmipäinen RAID-pakka, jonka piti suojella just tämmöisiltä, ei jostain syystä ollut toiminut niin kuin olin suunnitellut, vaan tiedostojärjestelmä oli mennyt ihan sekaisin, mutta RAIDin mielestä kaikki kolme levyä olivat edelleen ihan kunnossa. Mitään selkeää syypäätä en käsin ronkkimallakaan löytänyt, joten irrotin sitten uusimman levyn, joka jo tullessaan aiheutti turhaa SMART-kohinaa, ja jonka testitulokset vaikuttivat edes vähän kahta muuta huonommilta. #

Tiedostojärjestelmä oli kuitenkin jo niin paskana, että järjestelmästä ei enää kovasta yrittämisestä huolimatta tullut kalua, vaan uudelleenasennushommiksi meni lopulta. Onneksi sentään sain vanhan järjestelmän liitettyä vielä siksi aikaa, että sain ihan tuoreet varmuuskopiot sieltä ongittua, ja edelliset ovat viikon takaisia, joten kovin isoja menetyksiä ei pitäisi tulla, ajan haaskautuminen poislukien. Ja onneksi tein tuon siivoushomman ennen koneen käynnistämistä. #

(Viimeistelen tämän huomenna, tai sitten kun joskus kerkiän.) #

Viihdekulutus #

Responses

Comments are closed.