Nousin 5.39. Ei väsyttänyt kovin paljon. #

Kävelin salille. Lunta oli tuiskinut aika paljon, takametsän oikopolullakin sääreen saakka. #

Poljin taas Highly Impacting -sisäpyöräilyn (4,2 / 5), mutta FTP vielä viimeviikkoistakin huonompi 201 (2,43 W/kg), ja 20 minuutin keskiteho silti 201 W, eli vielä viimeviikkoistakin enemmän. Ei mitään logiikkaa. #

Kävelin kotiin. Enin osa reitistä oli jo silloin aurattu. Lapioin lumet parvekkeelta ja oven edestäkin, kun ei huoltomies vielä ollut ehtinyt. #

Kävin suihkussa, sitten söin riisipuuron. Pötköttelin ja luin päivityksiä. #

Tutkin SQL-palvelimen varmuuskopiointiongelmaa (aikakatkaisu iskee kesken ison taulun dumppauksen). Join 3,5 kupillista kahvia. Ohjelmoin pyykkikoneen. #

Vein jätteitä molokiin, kävin kävelyllä ja palatessani Prismassa. -8 ja lauhtumaan päin, kohtalainen tuuli, ja puolet matkasta lumituisku. Paljon lunta reitillä, aika raskasta tarpoa, mutta jaloissa piisasi voimia jostain syystä enemmän kuin tavallisesti niin, etteivät olleet vielä kotiin palatessanikaan ihan puhki. #

Panin tattaririisiä kiehumaan, loputkin rääsyt pyykkikoneeseen pyörimään ja kävin suihkussa. Venyttelin koivet, sitten söin päivällisen. Pötköttelin, täyttelin nonogrammia ja katselin iltasafaria. Pohdin puolivillaisesti, että miten roolittaisin safarin eläinhahmot jääkiekkojoukkueessa. Hyökääjät savannikoirista, täplähyeenat pakkeina, ja sen pitemmälle en päässyt. #

Ripustin pyykit. #

Tein Applen vehkeelle käyttöönottoasetukset. Positiivista tähän mennessä: 6-merkkinen PIN-koodi ja 2-vaiheinen tunnistautuminen oletusarvoisesti käytössä. #

Päätin ruveta laskemaan päivittäisiä havaintojani ”things like that” -fraasin käytöstä. Tämä alkoi siitä, kun huomasin Sean Carrollin viljelevän sitä podcastissaan aika runsaasti, ja sitten vahvistusharha jo ottikin ohjat käsiinsä, ja nyt sitä kuulee tuon tuostakin joka paikassa. Tämänpäiväinen saldo tähän mennessä 3, vaikka aloitin laskemisen vasta tuossa kotiin palatessani. #

Viihdekulutus #

Responses

Comments are closed.