Nousin 6.38. Ei väsyttänyt juurikaan. #

Kävelin salille. Tein kevennetysti vatsalihakset, ojentajat ja olkapäät. Lopuksi poljin vielä sisäpyörällä Greenzone-ohjelman, kun (H9:n Gymlink-tuen ansiosta) saattoi pitkästä aikaa ajaa tehon sijasta sykealuetta. Ei se kuitenkaan edelleenkään hääviä tehoon verrattuna ollut, sillä teho on paljon helpompi pitää ohjelman rajoissa kuin syke, joka huitelee aivan yli rajojen, jollen löysäile niin, että koko treeni tuntuu ihan turhalta. #

Porukkaa oli taas aika paljon. #

Kävelin kotiin. Söin hirssipuuron, sitten ajelin pyörän Ulapalle huoltoon. Pääreitti 1 olisi näköjään aika hyvä ajettava nyt, kun on juuri ja juuri nollan alapuolella eikä ole lunta vasta satanut. Mutta pitäisi kyllä oikeastaan olla toinen pyörä talviajoa varten, sellainen leveärenkainen (mutta ei fat bastard) ja yksivaihteinen. Leveät renkaat pidon takia, yksivaihteinen yksinkertaisuuden (ja sen paremman pakkaskestävyyden) ja helpomman huollettavuuden takia. #

Olin pari viikkoa viimevuotista aiemmin nyt huollattamassa, ja ainakin se välitön etu siitä oli, ettei tarvinnut rämpiä Ratamotien kl-väylän jokakeväisissä, syvissä rapakoissa, jotka ulottuvat väylän laidalta laidalle. Ja rapakottomatkin osuudet siellä ovat perkeleellistä railokkoa silloin. #

Olen aina ollut oikein tyytyväinen Ulapalla saamaani palveluun, ja niin nytkin. Tilasin sen takakumen vaihdon, ja myös tyhjänhypeksinnästä mainitsin, ja sen syy oli kuulemma ihan ilmeinen (napa loppuun kulunut, mikäli oikein ymmärsin). #

Olin unohtanut kuulokkeet matkasta, joten paluumatka piti kävellä enimmäkseen liikenteen melua kuunnellen.  #

Kotiin palattuani vein jätteitä molokiin, sitten kävin suihkussa. Meditoin puoli tuntia. #

Join 4 kupillista kahvia. Kirjoittelin tätä. #

Söin päivällisen. Latasin ja käynnistin astianpesukoneen. #

Lajittelin kaapista pakkausjätettä, ja vein säilytettävät häkkivarastoon. #

Doksasin rautaa. #

Tyhjensin astianpesukoneen. #

Paistoin ja söin kesäkurpitsarisoton. #

Muokkaukset #

2021-03-15 20.49.19 2021-03-16 14.22.09 #
Muuttumaton: Doksasin rautaa.Muuttumaton: Doksasin rautaa.
 Lisätty: Tyhjensin astianpesukoneen.
Muuttumaton: Paistoin ja söin kesäkurpitsarisoton.Muuttumaton: Paistoin ja söin kesäkurpitsarisoton.

Viihdekulutus #