Näin unta, että kuvasin kesän enimmäistä sudenkorentoa, joka oli Meganeura. Se lennähti istumaan niskaani, ja yritti ”purra”, mutta ei se onneksi tuntunut edes nipistykseltä, oli niin heikko. #

Nousin 7.45. Väsytti vähäsen. #

Kävelin salille. Satoi isoja lumireutaleita. Topeliuksenpuiston kulmalla (ainakin) kolme oravaa ajoi toisiaan takaa. Melkein kerkesin harmitella, ettei kamerapuhelin ole matkassa, mutta niin vauhdikkaasti menivät, ettei niistä olisi saanutkaan kuin videoviuhahduksen. #

Työntelin kelkkaa, pyörittelin rengasta. Uudesta tekonurmestako lie johtunut, mutten tarvinnut kelkkaan yhtään lisäpainoja siinä, missä aiemmin olen ladannut siihen 10-20 kilon kiekon. #

Kävelin kotiin. Ei satanut enää, aurinko paistoi. #

Söin riisipuuron. Join 3,5 kupillista kahvia. #

Ostin Tori-kauppiaalta lightning-kaapelin, jotta olisi toinenkin, ja kun halvalla sattui saamaan (avaamaton paketti, palmikoitu kaapeli, 5 euroa postikuluineen). #

Ikkunashoppailin kenkiä. Entiset nastakengät (Salomon Spikecross 3 CS) alkavat olla aika riekaleina. #

Hoitelin silpuhommia. Koodasin. #

Kävelin Joutsensillan kaupoille, Budget Sportiin ja sovittelin kenkiä. Harvinaista, että löytyi peräti useampia jalkaan sopivalta tuntuvia malleja niin että piti valita niiden väliltä! Lopulta valkkasin Salomonin Custer GTX:t (79,95 eur). #

Näissä oli kylläkin sama siksakkikuvio, jonka kohdalta nuo entiset alkoivat ensimmäisenä repeillä, mutta nämä myös istuivat jalkaan aivan kuin jo sisäänajetut. Reveal GTX:t, joissa leikkaus olisi ollut yksinkertaisempi, tuntuivat aavistuksen huonommin istuvilta, kuin viimeistä sisäänajoa vailla. Kolmantena vaihtoehtona oli Merrellin pitkävartinen Thermo Fractal WTPF, jossa oli aika vänkä pohjakuviointi; sen verran poikkeavan tuntuinen, että jäivät vertailussa kolmansiksi. #

Nastattomia nämä olivat kaikki, mutta jospa tuo Salomonin Contagrip-pohja pitäisi kuitenkin nokko. Ja minkä pidossa häviää, huolettomuudessa voittaa, kun ei tarvi kotoa lähtiessä pähkäillä, että valitako nastat vai nastattomat, kun ihan kaikkiin sisätiloihin ei nastoilla kehtaa mennä. #

Aion kuitenkin pitää entisiä nastakenkiä nyt sen mitä tämän talven liukkaita kelejä vielä on jäljellä. #

En käynyt Prismassa, koska reppu oli kenkiä täynnä. #

Kotiin palattuani kävin suihkussa, sitten söin päivällisen. #

Viimeistelin tämän. #

Viihdekulutus #