Nousin 7.55. Väsytti vähäsen. #

Kävelin salille. Tein kevennetysti selkää, hauikset ja rintaa, ja lopuksi kolme varttia lihashuoltoa. Porukkaa oli taas tällä viikolla paljon. #

Kävelin kotiin. Kevensin vaatetusta, kävin pesutuvalla varaamassa vuoron, ja sitten kävelin Ulapalle noutamaan pyörän. Siitä tuli ilmoitus jo eilen, eli nopsaa (muttei Nopsaa) toimintaa! #

Napa, ja sen myötä vannekin oli vaihdettu. Näin se jo viedessäni aiottiinkin, kun kuulemma vasta seitsenvaihteisessa navan erikseen vaihto kannattaa. Nyt pitää vain muistaa tuon vanteen sisäänajon (noin 1000 km kohdalla) jälkeen kiris(tyt)tää pinnat. #

Ajelin Prismaan. Ostin repullisen ruokaa ja säkillisen vessapaperia. Ajelin kotiin. #

Kävin suihkussa, sitten vein pyykit pyörimään. Söin päivällisen. Siirsin rummuttavat pyykit kuivausrumpuun, tekniset toin tänne ja ripustin. Paistoin porkkanapapukalan. Taittelin pyykit kuivausrummusta koriin, toin tänne ja kaapitin. #

Join 3,5 kupillista kahvia. Järjestelin podcasteja. #

Ikkunashoppailin kotisirkkoja, ja olisin tilannutkin, mutta vain yksi kauppa myi 100 gramman pusseja, ja tilausraja oli 20 euroa, eikä mitään muuta mitä olisin halunnut tilata, niin ostamatta jäivät. #

Viihdekulutus #