Nousin 8.47. Ei väsyttänyt juurikaan. #

Aamupuuron syötyäni lotjasin aurinkovoidetta nahkaan, virittelin järkkärin valjaisiin ja lähdin ajelemaan. #

Olin (eilisen operoinnin päätteeksi) kiinnittänyt ketjusuojan oman ohjeeni mukaisesti, mutta ohje oli väärässä, sillä ketju hankasi nyt siihen suojaan, joten piti palata takaisin hakemaan ruuvimeisseli ja korjata se. #

Osin tällaisten havaitsemiseksi nyt liikkeelle lähdinkin, eli tarkoitus ei ollut ajaa lenkkiä, vaan ajella vain suoraan kuntoradalle (ketjua ja vaihteita kuulostellen) ja kuvata siellä sitten kaikessa rauhassa. #

Ihan hyvästi sainkin kuvia. Lanttu jäi vieläkin puuttumaan, taikka sain kyllä siitäkin kuvia (Aaltosenpolun pientareelta), mutta liian huonoja julkaistaviksi (nyt kun suodatan laadun perusteella; lajin noista kyllä tunnistaa). Ja suruvaipat eivät olleet vielä liikkeellä silloin. #

Sisiliskonkin näin (heti tallin jälkeen, siinä missä vihernopsan kuvasin), mutta vain ihan vilaukselta, ei puhettakaan että kuvia olisin saanut. #

Neitoperhonen oli taas siellä Auranmajan suoralla. Sieltä palasin takaisin. Auroroita olisin halunnu kans käyä kattomassa, mutta kello oli jo paljon. Toinen neito oli palatessani Aaltosenpolun vierellä#

Kotiin palattuani söin riisipuuron, join 4 kupillista kahvia, sitten lotjasin lisää aurinkovoidetta, virittelin järkkärin taas valjaisiin, mutta toinkin sen sitten heti kotioven avattuani takaisin sisälle, sillä itäisessä horisontissa oli ilmiselviä sadepilviä, vaikka ennuste oli pilvipoutaa. #

Ajelin vastapäiväkierroksen. Vettä ripsi vain muutaman pikku pisaran heti alkumatkasta, mutta Iinatissa ja Maikkulassa oli ilmeisesti satanut ihan kunnon kuuron ennen kuin sinne ennätin. Ummistin silmäni kaikilta perhosilta, vain kyyn pysähdyin kuvaamaan. Neitoperhonen oli edelleen Auranmajan suoralla. On vissiin aika paikkauskollinen. #

Kotiin palattuani kävin suihkussa, sitten söin päivällisen. Perkasin kuvasaalista. #

Viimeistelin tämän. #

Viihdekulutus #