Nousin 7.51. Ei väsyttänyt kovin paljon. #

Kävelin salille. Tein semikevennetysti rintaa, ojentajat ja hauikset, ja lopuksi puolisen tuntia lihashuoltoa. Porukkaa ei ollut kovin paljon, mutta kaikki keskittyneenä vapaiden painojen puolelle. #

Kävelin kotiin. Söin hirssipuuron. Pötköttelin, tyhjensin Youtube-puskuria. Öljysin ulko-oven narisevan saranan (Shimanolla). #

Join 3,5 kupillista kahvia. #

Tilasin Ursalta auringonpimennyslasit. 5 euron postikuluista huolimattakin halvemmat (yht. 8,50 €) kuin Verkkokaupan Focus-merkkiset (tätä kirjoittaessani 9,90 € ilman toimitusta), ja luotan kyllä Ursan laseihin enemmän. #

Kävin ajelemassa myötäpäiväkierroksen. Lähtiessäni pilvistä ja suorastaan kylmä, mutta aurinkovoideniksi (käyttämättä jättäminen) toimi taas, eli selkeni lähes pilvettömäksi ja lämpeni. #

Koukkasin auroraojan kautta, tai siis sen vierestä, mutta siellä ei ollut vielä edes elävää kasvistoa. Sen sijaan korpikiitäjäinen käppäili heti siinä (auroraojalle menoa estävän) aidan edessä. Tämähän oli myös yksi viime syksyn viimeisistä (ja silloin mukana oli järkkäri). Janne oli napannut tämän jo viime viikolla#

Ja sitten pikkukultasiipi! Se päästi vieläpä ihan lähelle, mutta Iphone paskoi tarkennuksen ihan päin vittua prkl. #

Limingantullessa kävin Prismassa. #

Kotiin palattuani kävin suihkussa, sitten söin päivällisen. Perkasin kuvasaalista. #

Muokkaukset #

2021-05-18 21.02.51 2021-05-31 19.18.24 #
Muuttumaton: Kävelin salille. Tein semikevennetysti rintaa, ojentajat ja hauikset, ja lopuksi puolisen tuntia lihashuoltoa. Porukkaa ei ollut kovin paljon, mutta kaikki keskittyneenä vapaiden painojen puolelle.Muuttumaton: Kävelin salille. Tein semikevennetysti rintaa, ojentajat ja hauikset, ja lopuksi puolisen tuntia lihashuoltoa. Porukkaa ei ollut kovin paljon, mutta kaikki keskittyneenä vapaiden painojen puolelle.
Poistettu: Kävelin kotiin. Söin hirssipuuron. Pötköttelin, tyhjensin Youtube-puskuria. Öljysin ulko-oven narisevan saranan. Lisätty: Kävelin kotiin. Söin hirssipuuron. Pötköttelin, tyhjensin Youtube-puskuria. Öljysin ulko-oven narisevan saranan (<a href="https://marginaa.li/2019/07/26/26-heinakuuta-2019-tuskin-luki/#post31275-p6-dlltj231w74duabdqkjrva8i8">Shimanolla</a>).
Muuttumaton: Join 3,5 kupillista kahvia.Muuttumaton: Join 3,5 kupillista kahvia.

Viihdekulutus #