Nousin 8.57. Ei väsyttänyt juurikaan, jalkojakaan ei niin paljon kuin eilisen rääkin perusteella pelkäsin. #

Latasin ja käynnistin astianpesukoneen. Keitin potut, silppusin salaatin, paistoin kaalipapukanan. #

Kävin Prismassa. #

Suihkin pyörästä rapaa vähemmäksi ja jätin sen parvekkeelle kuivumaan. Tyhjensin astianpesukoneen. #

Söin piirakanlopun. Join 5 kupillista kahvia. #

Twitter tuli osin katumapäälle, ja lupasi purkaa lukituksen ilman typeriä henkilöllisyystodistusskannauksia, koska lapsukainen on jo täyttänyt sen vaaditun 13 vuotta. Piti vain kirjautua sisään 30 päivän kuluessa, ja antaa Twitterille lupa deletoida kaikki sisältö, joka oli tehty ennen 13. ikävuotta (eli ennen vuotta 2017). #

Tämä tapahtui ihan spontaanisti, eli en ollut itse tehnyt mitään armonanomusta (enkä olisi tehnytkään, ainakaan niin kauan kuin tuo pöljä itsedoksaus oli ehtona). #

Huomasinpa nyt kirjautuneeni sen armahdusilmoitussähköpostin linkistä syynäämättä sitä kovin tarkasti, eli tällä (ja riittävän uskottavalla kalastelusivulla) olisi mustahattu saanut tilini salasanan urkittua ihan tuosta vain. En ollut ehtinyt ottaa kaksivaiheista tunnistustakaan käyttöön vielä ennen tuota lukitusta. #

Kiristelin pyörän ketjun. Vaihteiden säätöpilkku oli (jo ennen tätä operaatiota) vähän vinossa, mikä selittänee ykkös- ja kakkosvaihteiden (tämänkeväistä) ajoittaista ronklahtelua. Nyt pitäisi senkin olla kohdallaan. #

Päivitin kiristelyohjeen#

Leikkasin parran ja kävin saunassa. Ulkona +6, kun Prismassa käydessäni oli sentään vielä +10. #

Järjestelin postauksia: erottelin vähemmän päivässä kiinni olevat merkinnät näistä päiväkirjamerkinnöistä, ja säädin sitten jälkimmäisten päiväyksen esitystapaa niin, että päivämäärän toistamisen sijasta näytetään viikonpäivä. #

Viihdekulutus #