Nousin 9.02. Ei väsyttänyt kovin paljon. #

Keitin ja pakastin riisipuuron. Paistoin kasvispiirakan. #

Kiristelin pyörän ketjun. Vein jätteitä molokiin, sitten kävin koeajelulla korttelin ympäri. #

Söin porkkanaraastetta. Join 3,5 kupillista kahvia. #

Jalat olivat yllättävän hyvin palautuneet, joten kävin vähän ulkoiluttamassa kameraa. Ajoin suoraan tallille ja siitä kuntorataa Heikinharjuun saakka, sieltä Ruskonselän kautta sitten takaisin ja Prisman kautta kotiin. #

Otin Iphonen esiin jo ennen amiraalipaikkaa, ja kuvasin nyt sillä. Järkkärin telezoomilla ei mitään mahdollisuuksia, kun pitäisi vasemmalla kädellä ojentaa sitä niin kauas, että tarkennus osuisi dominoivalla kädellä istuvaan kohteeseen, ja sitten vielä laukaista. #

”It is known as an unusually calm butterfly, often allowing observation at a very close distance before flying away, also landing on and using humans as perches.”  #

Wikipedia #

Suonokia enää pari, kun vielä eilisaamuna meno oli tämän näköistä. Karttoja yksi, Boloriaa ehkä pari, joista toinen lenteli taustalla (pientareella) sillä aikaa kun kuvasin amiraalia. #

Ruskotunturintien risteyksen jälkeen lenteli aurorakoiras, ja sain taas uusia vähän kehnoja otoksia. Tämä istui parikin kertaa ihan useammaksi sekunniksi, mutta tuuli sitä heilutti, ja oli ojan toisella puolella, niin en päässyt yhtä lähelle kuin viimeksi#

Aioin raportoida, ettei nokkosia ja neitoperhosia ole nyt näkynyt enää vähään aikaan, mutta siellähän palatessani Raitotien kl-väylän laidalla tönötti neito, joka ei tuntunut pelkäävän yhtään mitään. #

Heti sen jälkeen alikulkujen risteyksessä lensi amiraalin näköinen siinäkin, mutta se sitten puolestaan ei pysähtynyt senkään vertaa, että varmaksi olisin voinut sanoa, kuvaamisesta puhumattakaan. Katosi Alakyläntien pientareen pusikkoon. #

Kotiin palattuani panin tattaririisiä kiehumaan, sitten yritin vielä lisätä voitelua pyörän oikean polkimen niveleen, kun siellä jokin sinnikkäästi naksuttaa. #

Söin päivällisen. Perkasin kuvasaalista. #

Leikkasin tukan ja parran ja kävin suihkussa. #

Viimeistelin tämän. #

Viihdekulutus #