Nousin 9.58. Ei väsyttänyt juurikaan. #

Keitin potut, silppusin salaatin, paistoin kaalipapukanan, keitin kananmunat. Söin piirakanlopun. Join 5 kupillista kahvia. Koodasin. #

Kävin ulkoiluttamassa kameraa. Ajelin tallille, sieltä Auranmajalle, ja sieltä koukkasin koiralatupohjaa pitkin jonkin matkaa. Aika karkeaa soraa se pohja, ja rutkasti käpyjä ja muuta mettän roskaa, alkupäässä joku särkynyt tuulilasikin, eikä juurikaan perhosia. #

Palasin vakioreitille ja ajelin Hiukkavaaraan, siellä lopussa vanhaa reittiä, joka on ollut maanmylläyksen takia suljettuna tähän asti. Eikä sitä vieläkään kannata ajaa, kun ei siellä ole kuin elotonta kääntömaata. #

Poikkimaantien sillan jälkeen käännyin jokirantareitille ja sieltä ajelin Välivainion ja Puolivälinkankaan kautta nelostien vierellä kulkevalle metsäpolulle ja sitä pitkin Prismaan, sitten kotiin. #

Vajaat +16 °, ja takki päällä ajelin, kun en jaksanut aurinkovoiteen kanssa värkätä. Olisi kyllä siltikin ollut aihetta, kun oli aivan selkeää, ja paljon kauemmin olin lopulta ulkona kuin olin aikonut. #

Kuvasin mustavalkomittarin kelvollisesti! #

Jylkynkankaan amiraali ei vieläkään levittänyt siipiään. Luutnantti suruvaippa istui viereisen kuusen oksalla. #

Heikinharjua lähestyessäni (sisiliskosuoralla) ritariperhonen lensi pientareella. Itse lähestyin sitä riittävän varovasti, mutta perässäni tuli justiin toinen pyöräilijä, jota se perhonen sitten pakeni seuraavaan risteykseen ja sieltä ties minne. #

Jäin kuitenkin siihen vielä häilymään siltä varalta että se palaisi, ja kun kävin vielä suoran alkupäässä, niin sieltähän se löytyi! (Vai liekö eri yksilö, mahdotonta sanoa.) Sain kuvata aivan kaikessa rauhassa ja hyvässä valossa niin, että parempia kuvia ei (nykyisellä kameralla) enää tarvitse yrittää. #

Talvikankaan takana päästäinen juoksi melkein renkaan alle. #

Kotiin palattuani tein eilen kastuneille kengille hajunpoistokäsittelyn, kävin suihkussa, sitten söin salaattia ja perkasin kuvasaalista. #

Paistoin ja söin kesäkurpitsarisoton. Viimeistelin tämän. #

Viihdekulutus #