Nousin 9.19. Väsytti vieläkin vähäsen. #

Keitin potut ja kananmunat, paistoin kaalipapukanan, silppusin salaatin. #

Pötköttelin, tyhjensin Youtube-puskuria, täyttelin nonogrammeja. #

Söin piirakanlopun. Join 5 kupillista kahvia. Koodasin. #

Kävin saunassa. #

Eilen mietin ruostesiipihavainnon karttaa (joskin muistin sen olleen isoapollo), ja sitä, miten tuo rannikon harveneva maa aiheuttaa minussa vähän samanlaista kammoa kuin korkean paikan reunan yli kurkistelu. Äkkiseltään niillä ei kyllä ole paljoakaan yhteistä. #

Ensin arvelin, että se on se autonomian menetys, kun saarelta ei pääse pois omin jaloin, vaan siellä on veneiden (omistajien) ja sään armoilla. Ei se mannerpuolen kuilu kuitenkaan minua niinkään hirvitä kuin se avomeren puoli, jossa ei ole mitään. Ja kuitenkaan se ei toimi ilman sitä mannerpuolenkaan rakoa, sillä mantereelta katsottuna meri ei tunnu läheskään yhtä kammottavalta. #

Viihdekulutus #