Näin unta, että naapurissa oli omakotitalo, jossa asui (perheineen) nainen, jolla oli ainakin kuusi lemmikkikäärmettä, eikä mitään pikkupytoneita, vaan kaikki monta metriä pitkiä. Ihmettelin, että miten naisella on varaa ruokkia niitä kaikkia, kun ei se omakotitalokaan ollut mikään ökyrikkaiden pytinki, vaan ihan tavallinen, yksikerroksinen tiilitalo. #

Menin käymään kylässä siellä, ja nainen tarjoili juomaa, johon oli uutettu käärmeenmyrkkyä. Ei se kovin pahalta maistunut. Ikkunalaudalla nainen kasvatti kukkaruukussa hämähäkkejä, ja toisessa skorpioneja. Ajattelin, että on kyllä vähän turhan erikoista minulle, ja parempi vältellä tätä naapuria jatkossa. #

Nousin 6.53. Olisi nukuttanut vielä. #

Jumppasin olkapäät. Kävelin salille, ja siellä tein vatsalihakset, pohkeet ja takareidet, ja lopuksi kolmisen varttia lihashuoltoa. Porukkaa oli saman verran kuin viime viikolla. #

Kävelin kotiin. Vettä satoi mennen tullen, palatessani vähän enemmän. #

Kävin suihkussa, sitten söin päivällisen. Join 4 kupillista kahvia. Koodasin. #

Söin salaatinlopun. Pötköttelin, katselin iltasafaria (iso puhvelilauma!), täyttelin nonogrammeja. #

Virittelin Moto G:tä valvontakameraksi. #

Viihdekulutus #