Nousin 6.47. Olisi nukuttanut vielä. #

Kävelin salille. Tein rintaa ja selkää. Kävelin kotiin. Hyvin heikosti satoi vettä mennen tullen. #

Kävin Prismassa, sitten suihkussa, sitten söin päivällisen. Pötköttelin, luin päivityksiä, tyhjensin Youtube-puskuria, täyttelin nonogrammeja. #

Join 3,5 kupillista kahvia. Jatkoin Moto G:n virittelyä. Tai ei siinä itsessään paljon virittelemistä enää ole, vaan älypistorasian vain vielä virittelin lataamaan sitä älykkäästi, tai siis puhelimen itsensä hallinnoimaan sitä lataamista akkunsa varauksen perusteella (IFTTT:n ja Taskerin avulla). #

Muutoin sain kaiken toimimaan, mutta puhelimen salama-LEDiä ei näköjään pysty käyttämään, koska Motorola on jostain syystä estänyt lataamisen silloin, kun salama on käytössä. Ehkä ylikuumenemisvaaran takia. #

Koodasin. #

Kakkosrokotteiden walk in -linja näkyy vetäneen hyvin. Olisin itsekin sinne jo kelvannut, koska ensimmäisestä annoksestani on jo kulunut se vaadittu 8 viikkoa, mutta ajattelin optimoida tämän ihan alkuperäisen ohjeistuksen mukaisesti. Mitään sosiaalistelutarvettahan minulla ei ole, joten ennakoikoot vain ne joilla on, ja lisäksihän pitempi annosväli on suojan kannalta ”tyypillisesti parempi”#

Viihdekulutus #