Kahdeksan tuntia nukuin, ja sinä aikana näin varmaan ainakin kahdeksan eri unta, joista jokainen tuntui ainakin kahdeksan tuntia pitkältä. Ei mitään erityisen ahdistavia, mutta väsyttää sellainen määrä silti. Kaikkea muuta kuin kunnon lepuuttavaa kolmivaiheunta#

Nousin 5.04. Väsytti vähäsen. #

Kävelin salille. Vakiopyörä oli onneksi virroissa, ei tarvinnut sen kanssa tapella. Poljin 20 minuutin keskitehoennätyksen, 231 W. Roimasti parempi kuin edellinen, kuukaudentakainen. FTP silti vain vähän toissaviikkoista parempi 224 W (2,7 W/kg). #

Kävelin kotiin. Panin hikipyykit pyörimään, kävin suihkussa ja sitten söin riisipuuron. #

Pötköttelin, luin Perhosten lumoa. Ripustin pyykit. Koodasin. #

Söin leipiä. Join 3,5 kupillista kahvia. #

Kävin kävelyllä ja Limingantullin Prismassa. Heikko tuuli, +1,5 °, mennessäni heikkoa lumisadetta, palatessani sumua ja monin paikoin jo taas liukasta. #

Kuuntelin Firebugin loppuun. Hyvä oli: hyvin tehty, ja tapaus oli mielenkiintoinen (kuin suoraan roskaelokuvasta). Mainoksia oli ärsyttävän paljon, ja enimmäkseen kalifornialaista terveys- ja ruokahuuhaata, mutta sietipä nuot. Ihan mielelläni olisin kyllä voinut maksaa vaikka kokonaisen podcast-palvelun kuukausimaksun verran pelkästään tämän sarjan loput jaksot ilman mainoksia saadakseni, mutta eihän sellaista vaihtoehtoa missään tarjota (ilman sitoumuksia). #

Kotiin palattuani panin tattaririisiä kiehumaan, neljänkympin pyykit pyörimään ja kävin suihkussa. Söin päivällisen. Vispasin vispikauran. #

Kirjoittelin tätä. Ripustin pyykit. #

Katselin Areenalta dokkarin#

Viihdekulutus #