Eilisiltana ei meinannut oikein uni tulla, vaan häilyin pitkään siinä rajamailla, niin kuin vain toinen aivopuolisko olisi ollut unessa. Joskus puolenyön jälkeen sitten nukahdettuani nukuin kyllä ihan hyvin. #

Nousin 6.00. Väsytti aika paljon. #

Kävelin salille. Tein hauikset, ojentajat ja vatsalihakset. Porukkaa oli aika paljon. #

Kävelin kotiin. Lämmitin porkkanapapukalapihvit. Söin riisipuuron. #

Luin päivityksiä. Jatkoin Home Assistantin debugausta. Viimein tajusin, ettei vika ollut siinä ensinkään, vaan puhelimen Wireguard ei vain ollut saanut yhteyttä reititinvaihdon jälkeen (vielä porttiohjauksen korjattuanikaan), eikä ollut mitenkään ilmaissut sitä. Renklasin sen asetuksia (joissa niissäkään ei siis mitään vikaa ollut), ja sain sen taas toimimaan. #

Söin leipiä. Join 3,5 kupillista kahvia. #

Kävin kävelyllä ja palatessani Prismassa, ennakkoäänestämässä ja ruokaostoksilla. Ei ollut äänestysjonoa juuri yhtään, vaikka tavallisesti nämä ensimmäiset päivät on ruukannut olla pitkät jonot siellä. #

+0,1 °, navakka kaakkoistuuli, pilvistä, ajoittain lumituiskua. #

Kotiin palattuani kävin suihkussa, sitten latasin ja käynnistin astianpesukoneen ja söin päivällisen. Pötköttelin, luin päivityksiä. #

Vastailin gallupkyselyihin. #

Viimeistelin tämän. Tyhjensin astianpesukoneen. #

Viihdekulutus #