Näin jotain unta ElectroBOOMin Mehdistä#

Nousin 6.00. Väsytti vähäsen. #

Lämmitin aamupuuroksi eilisiltana likoamaan jättämäni tuorepuuron. Olipa surkea velli, ei jatkoon. #

Kävelin salille. Tein selänojennuksia, prässiä, reidenkoukistuksia ja pohkeet, ja loppuvenyttelyn jälkeen vielä olkapääjumpat. #

Kävelin kotiin. Söin leivät ja riisipuuron. Pötköttelin, luin päivityksiä. #

Join 3,5 kupillista nipin napin kieltä lämpimämpää kahvia. Säädin sähköpostiohjauksia (verkkotunnuksen siirron jäljiltä). #

Kävin ajelemassa myötäpäiväkierroksen, miinus kuntorata (jossa vielä hiihdellään täyttä päätä) ja Hietasaarenkierroksen auraamaton perämutka. Viitisen kilometriä täyspitkästä vajaa. Palatessani kävin Limingantullin Prismassa. #

Ohutta pilveä, heikko tuuli, lähtiessäni -4 °, lauhtui -2:een. Alkupuolella vähän varpaita paleli, vaikka oli tavanomaiset kahdet sukatkin. Nuo Merrellit eivät kovin hyvin suojaa kylmältä, edes kävellessä. Senpä takia niillä olen nyt ajellutkin, kun en halua lenkkeily-Salomonien pohjia riekaloida polkimien harskuilla. #

Puolivälin jälkeen alkoi aurinko lämmittää niin, että yläkroppakin ihan hikeä pukkeli. #

Paljon oli eilisen aikana sulanut lisää! Ja kuivunutkin niin, että vain vähän uutta jäätä oli yöpakkanen jäätänyt. Vain Huhtakalliontiellä ja Pikisaarentien jalkakäytävällä (ammattikoulun mäkeen asti) oli jäätikköröpelöä. #

Olin vähän eilistä paremmin mustavariksiin varautunut, ja pari istuskeli nyt katuvalaisimen päällä sen verran uskaliaampina, että sain vähän parempia kuvia, tai sen mitä nyt tuo Samsungin pottu pystyy (lähinnä vain se ”vähän”). #

Kotiin palattuani söin päivällisen. Pötköttelin, luin päivitykset, täyttelin nonogrammeja. #

Kävin suihkussa. #

Viimeistelin tämän. #

Viihdekulutus #