Nousin 9.51. Ei väsyttänyt. #

Keitin potut, paistoin kaalipapukanan ja silppusin salaatin. #

Voitelin pyörän ketjun. #

Eipä muuten ole kameran jalkaa tarvinnut voidella vaseliinikäsittelyn jälkeen. Vähän tuhrivaahan se kyllä on, eli pitää kentällä varoa sörkkimästä sitä, ja kotona pitää paperia kameran alla, kun se on pöydällä. Mutta mieluummin se vaiva, kuin olla jatkuvasti sitä uudestaan voitelemassa. #

Join termarillisen kahvia. Hoitelin silppuhommia. #

Joku TV7-ohjelman jeesushoilaus pyörinyt päässä eilisestä lähtien, ja jäljitin sen: One Wayn Raamattu avautuu -sarjan tunnari. Se tuntui olevan yksi useimmin pyörivistä silloin, kun TV7:ää narkkasin, mutta One Way on näköjään sittemmin lähtenyt omalle kanavalleen, jo toissa vuonna. #

Vein jätteitä molokiin. Kävin häkkivarastossa. #

Koodasin. #

Söin päivällisen kvinoan kanssa. #

Leikkasin parran ja kävin suihkussa. #

Kävin lähimaastossa käppäilemässä kameran kanssa. Kesälle ensimmäinen loistokultasiipikoiras, ja kokonaan uusi metsäokakoisa, jos oikein tunnistin. Peloton nokkosperhonenkin oli. Angervohopeatäplät ehkä lajeista runsaimpana, ainakin näkyvimpänä, joskin myös lauhahiipijää näytti olevan paljon. #

Kotiin palattuani söin hirssipuuron, sitten perkasin ja latasin kuvat. Viimeistelin tämän. #

Viihdekulutus #