Nousin 5.30. Väsytti vähäsen. #

Kävelin salille. Poljin puhelimeen lataamani ohjelman. Oli ihan ok, vaikka grafiikat hetkittäin päin persettä, minkä kyllä huomasin jo silloin toissa päivänä. #

Ei kyllä läheskään yhtä raskas kuin se ohjelmanäytön ohjelmasarja, jonka olen ruukannut polkea. Vettäkin meni vain yksi pullollinen, kun sillä entisellä ohjelmalla meni kaksi. Mutta tämä oli lähinnä tällainen proof of concept tuon setupin osalta. #

Pyöränä käytin sitä samaa wattimittarivikaista mitä keväälläkin. Ensi kerralla vois kyllä kokeilla sitä toista. En muista oliko se tehomittaus siinäkin rikki, muttei se muistaakseni muuten ollut tätä tavallista huonompi, paitsi että ohjelmanäytön lataushan siinä oli kaputt jo silloin, mutta sillä ei nyt enää ole väliä. #

Ne pari Matrix Tomahawkiakin siellä kyllä olisi, jotka olivat projektorihuoneessa silloin kun se oli vielä käytössä. Ne ovat oikeita spinning-pyöriä, mutta niissä puhelimen sijoitus olisi vielä tuota ICG IC8:aakin hankalampaa, kun niissä ei ole senkään vertaa mitään telinettä, jossa luuri pysyisi. IC8:ssa puhelimen sai juntattua siihen ohjaustangon päiden ja ohjelmanäytön väliin, ja siinä tuntui pysyvän. #

Pitäisi olla joku jämerä gorillapodin tapainen. #

Kävelin kotiin. Panin kuudenkympin pyykit pyörimään. Söin päivällisen kvinoan kanssa. #

Pötköttelin, luin päivitykset, täyttelin nonogrammeja. #

Ripustin pyykit. #

Join termarillisen kahvia. Kirjoittelin tätä. #

Kävin kävelyllä, Hietasaarenkierroksen kautta Limingantullin Prismassa. +6 °, pilvistä, ennusteen mielestä navakka lounaistuuli, muttei kyllä navakalta tuntunut. Eikä satanutkaan, vaikka melkoisen varmaa sadettakin ennuste näytti. #

Mantereenpuoleinen salmenrantareitti oli viimein avattu. #

Semperin jauhot ollu loppu Prismoista taas monta viikkoa. Niinkö suosittu se kasvispiirakkaresepti oli? #

Seinälättyperhosia viimein, jee! #

Kotiin palattuani kävin suihkussa, sitten söin piirakkaa. #

Perkasin ja latasin kuvat. Viimeistelin tämän. #

Viihdekulutus #