Näin edellisöitä vähemmän unia. #

Nousin 7.03. Olisi nukuttanut vielä. #

Kävelin salille. Tein ojentajat ja hauikset. Jälkimmäisenä ojentajaliikkeenä tein hetken mielijohteesta kickbackeja köysikahvalla. #

Kävelin kotiin. Lapioin lumet parvekkeelta ja ulko-oven edestä. #

Söin hirssipuuron. Pötköttelin, luin päivitykset, täyttelin nonogrammeja. #

Vaihdoin sykeanturin patterin. Edellinen Varta kesti 4 kk ja 1 571,3 km talvikilometriä. Ei se vieläkään ihan typötyhjä ollut, mutta jo ajat sitten ”low”, joten vaihdoinpa nyt kuitenkin. #

Kävin tynkäkävelyllä Pateniemen suunnalla, ja sitten hain pyörän huollosta. #

Oli taas mennyt liuta romuna olleita osia vaihtoon: ketju (8 434,7 km) ja kampisarja (8 434,7 km; molempia kuluu näköjään yksi loppuun joka kaudella), takarengas (toissavuotinen, 16 578,5 km, ”ihan formulaykkösenä”), keskiöpatruuna (ties miten vanha, kun ei toissavuotisessakaan kuitissa ole), ja muuta pienempää. #

Työn ja osassa osienkin hinnoista näkyi inflaatiokin, mutta työn jälkeen isoin numero oli Abusin U-lukon rivillä. Mutta sainpahan valmiiksi asennettuna, eikä ainakaan rämise niin kuin entinen, ja muutenkin vaikuttaa jämäkämmältä. Sivuttainen sijoitus on kyllä vähän omituinen. Ei se nyt aivan tolkuttoman kauas sivulle ulotu, mutta saapa nähdä, alkaako tuo pitkällä lenkillä ärsyttää jalan sisäsivua. Lukkopesäkään ei tuossa ole juuri roiskeilta suojassa. #

Palatessani kävin Prismassa. #

Vähän ennen Vesiheinätietä palokärki itki puussa! Ujous sille kuitenkin iski sillä sekunnilla kun sain nauhoituksen pyörimään, ja sitten se lennähtikin jo kauemmas taaksepäin (Ratamotietä). Jatkoi siellä lauluaan, mutta Iphonen mikrofoni (tai pikemminkin sen äänenprosessointi) on lähietäisyydeltäkin niin huono, etten edes yrittänyt enää. #

Kotiin palattuani paistoin porkkanatikut ja kasvispiirakan ja silppusin salaatin. Kävin suihkussa. Söin päivällisen kvinoan kanssa. #

Kirjoittelin tätä. #

Viihdekulutus #