Näin taas unia koko yön, muttei onneksi mitään väsyttäviä tällä kertaa. #

Yhdessä keräsin Suvannossa mummilan alapihalta Jannen ja Joonaksen kanssa nappiparistoja. Niitä oli paljon, suunnilleen metrin välein, kaikki vanhoja ja viallisia, ja niiden keruu tuntui oikein tyydyttävältä. #

Tuossa yhdistyi viime päivien koodinkorjailu (paljon pieniä ja helposti korjattavia vikoja) ja eilen Prisman hyllystä noukkimani vänkkyräkulmainen tonnikalapurkki (pattereissa oli samanlainen ruttukulma). (On se kumma, etten vieläkään ole oppinut kyyläämään hyllystä ottamiani tuotteita ennen kuin vasta siellä kassalla.) #

Nousin 6.55. Ei väsyttänyt. #

Kävelin salille. Tein selkää ja rintaa. Porukkaa oli melko paljon. #

Kävelin kotiin, sitten pyöräilin Ulapalle ja jätin pyörän huollettavaksi. Näköjään sattumalta täsmälleen sama päivä kuin toissa vuonna, eli viikko viimevuotista myöhemmin. #

Matka sinne tuntuu joka kevät yllättävän pitkältä. Ehkä siksi, kun muistikuvat ovat aina edellisvuoden sulilta asvalteilta, kun tämä vuosihuoltoreissu sen sijaan pitää ajella enemmän tai vähemmän luistovarovaisesti. #

-3 °, pyöräillessä viileämmän tuntuinen, mutta auringonpaiste keväisen kuuma. Ensi viikon aluksi ennuste lupaa pluskelejä (ylimmillään +4 °), joskin sen jälkeen taas loppukuuksi pieniä pakkasia. #

Kotiin palattuani kävin suihkussa, sitten paistoin porkkanapapukalan. Söin päivällisen. #

Koodasin. #

Viihdekulutus #