Nousin 4.59. Olisi nukuttanut vielä. #

Kävelin salille. Poljin viimeviikkoista rankemman sisäpyöräilyn pitkästä aikaa: 4,5. Lokakuun alussa viimeksi sama. Tehot tuolloisia isommat tänään, 202/536 W. Sykkeet (147/168 bpm) ja kierrokset (84/122 rpm) suunnilleen samat. #

Eikä edes dv-kohtausta silti. #

Kävelin kotiin. Panin hikipyykit paljuun likoamaan ja kävin suihkussa, sitten söin puolet piirakasta. #

Pötköttelin, luin päivitykset, täyttelin nonogrammeja. #

Kävin ajelemassa myötäpäiväkierroksen, ja palatessani Limingantullin Prismassa. -3 °, heikko kaakkoistuuli, alkupuoli enimmäkseen pilvistä, puolivälistä alkaen selkenevää, lopussa meren suunnalla jo lähes pilvetöntä. #

Jylkynkankaalla raivattiin vesakkoa, Aalikkokankaan alla oli niitetty pientare aivan sängeksi, ja Tarkka-ampujanpuiston kohdalla kaadettiin puita. Luulisi, että nyt nuissa enemmän bensaa ja sahanterää kuluu, kun jäissä ovat (ainakin pinnalta). #

Varpaita paleli taas 45 minuutin kohdalta alkaen, mutta vaihdoin välihanskat ohkasempiin jo aika alussa, niin että hikosivat hitaammin, ja sormia alkoi palella vasta Limingantiellä. Prismasta lähtiessäni vaihdoin sitten taas kuivat hanskat. #

Kotipihaan tullessani olin kolaroida pyörätuolin kanssa, ihan omasta syystäni (kun huomioni oli kellossa). #

Kävin suihkussa. Kuorin ja raastoin 2 kg porkkanoita. Söin päivällisen tattaririisin kanssa. #

Kirjoittelin tätä. Vastailin gallupkyselyihin. #

Viihdekulutus #