Unta, joka muistutti syistä. #

Nousin 5.21. Väsytti vähäsen. #

Kävelin salille. Tein selkää ja rintaa. #

Kävelin kotiin. Söin päivällisen. Pötköttelin, luin päivitykset, täyttelin nonogrammeja. #

Kävin kävelyllä ja palatessani Prismassa. +1,5 °, kohtalainen itätuuli, pilvistä. Tiet enimmäkseen sulat, kuntorata näytti edelleen jäiseltä. #

Pocket Casts jätti pulaan ensimmäistä kertaa sen jälkeen, kun vuosi sitten tuon käyttöön otin: kolmannen jakson jälkeen ei ruvennut toistamaan seuraavaa, eikä mitään muutakaan sen jälkeen. Ehkä viitisen minuuttia sen kanssa taikkosin, ja sitten se taas alkoi toimia. Oireitten perusteella veikkaan vian olleen (sisällönjakelu-)palvelimilla. #

Kotiin palattuani asensin keittiön kattovalaisimeen uuden (Airamin) lampun palaneen tilalle. Toissa vuonna asentamallani olisi ehkä ollut vielä vuosi takuuta jäljellä, mutta en tiedä oliko se nyt hajonnut tuo, vaiko sitä edellinen (takuuvaihdossa saamani, jolla takuuta ei ollut), sillä en ollut tussannut siihen nyt hajonneeseen asennuspäivämäärää. #

(Ei olisi tietysti kauppakaan tätä tiennyt, mutta ei tullut koko takuuhomma mieleenikään ennenkö vasta nyt kotiin palattuani, ja olisin joka tapauksessa veikannut, että entisten takuuajat ovat jo umpeutuneet. Eli tässä, päin vastoin kuin tavallisesti, arvioin aikaa kuluneen paljon enemmän kuin mitä todellisuudessa oli kulunut.) #

Kävin suihkussa, sitten söin riisipuuron. #

Kirjoittelin tätä. #

Purnasin S-ryhmälle Rainbow-kaurajuoman paskenemisesta. Vittu että vituttaa; eivätkö ne tee ollenkaan ihmiskokeita ennen tällaisten älynväläyksien tuotantoonajoa? #

Viihdekulutus #