Nousin 5.06. Olisi nukuttanut vielä. #

Kävelin salille. Tein vatsalihakset, olkapääjumpat, vipareita ja pystäreitä. Porukkaa oli jopa eilistäkin vähemmän. #

Kävelin kotiin. Sulatin jääkaappipakastimen. Söin päivällisen. #

Kävin kävelyllä Raitotien suunnalla ja palatessani Prismassa. #

-25,2 ° sääaseman ulkoanturin oman näytön mukaan, mutta se tuntui jumiutuneen siihen, eikä sääasema näköjään edes ymmärrä alle -20 ° pakkasia (näytti lukeman sijasta vain ”- – -”). Ennustenäytön mielestä vain -20 °, mutta kyllä tuo vähän eilistä kireämmältä ainakin tuntui. #

Olin hukannut ohuen pipon eilisellä lenkillä. Se oli alkumatkasta paksumman alla korvia suojaamassa, mutta riisuin sen sieltä reppuun, kun aloin olla liian kuumapäinen, ja sen jälkeen siitä ei ole havaintoja eikä muistikuvia. Kuljin siksi nyt täsmälleen saman reitin kuin eilen, muttei pipoa löytynyt. #

Tänään en ollut muistanut panna Garminin mittausta päälle lähtiessäni ollenkaan. Onneksi Home Assistant pitää kirjaa tulemisistani ja menemisistäni, niin lähtöaika ja lenkin kesto on helppo selvittää jälkikäteen. #

Kotiin tullessani nostin sääaseman lämpöanturin sisälle. #

Kävin suihkussa, sitten söin leipiä ja (valmis)salaatin. #

Anturin lämmettyä alkoi sääasemakin taas näyttää sen lukemia, eli yhteysviasta ei ollut kyse. Nostin anturin takaisin ulos. #

Kirjoittelin tätä. #

Jäljitin taas levypalvelimen nettitikun pykimistä. Sama vika salasanan kanssa kuin viimeksi, eli PSK ei muka kelpaa, vaikka ei ole muuttunut (kummassakaan päässä), ja vaikka varmaan taas ensi yönä sitten kelpaa. #

Viihdekulutus #