Nousin 5.12. Ei väsyttänyt kovin paljon. #

Kävelin salille. Poljin eri ohjelman kuin tavallisesti: 40 minuuttia on/off-intervalleja. Kyllä siinä hengästyi, mutta kokonaisuutena paljon vähemmän rankka kuin tavallinen 60-minuuttinen ohjelmani. Garminin yleisarvosana sama kuin viimeviikkoinen, 4,2. #

Kävelin kotiin. Ihmettelin, että onko kenkään tullut reikä, kun tuntui sukka kastuvan, mutta kotio päästyäni kävi ilmi, että vesipullon korkki oli auennut laukussa itsekseen, ja pullo tyhjentynyt melkein täydestä täysin tyhjäksi. #

Onneksi laukun pohjalla oli varapyyhe, joka oli imaissut kaiken sen, mikä ei ollut valunut pohjan läpi ulos. Joskin se ulosvaluma oli kastellut housunpersuksenikin ihan märäksi, vaikka sitä en kävellessäni ollut edes huomannut. #

Kävin suihkussa, sitten söin hirssipuuron. #

Pötköttelin, luin päivitykset, täyttelin nonogrammeja. #

Kävin kävelyllä, Hietasaarenkierroksen kautta Limingantullin Prismassa. Pilvistä, heikko tuuli, lämpimimmillään yli +3 ℃. #

Prisman automaattikassa-aition uloskäynnille oli nyt pantu samanlainen kuittiportti kuin Keskon kaupoissa on ollut alusta asti. Saapa nähdä tuleeko Linnamaankin Prismaan. Limingantullissa korikin pitää sijoittaa tiettyyn kohtaan pakkaustasoa, tai muuten alkaa valo vilkkua ja hälytys huutaa. Linnamaalla korin saa laskea mihin huvittaa. #

Kuuntelin The Runaway Princessesin loppuun. Muutaman kerran kyllä mietin, että pitäisikö lopettaa kesken, kun suututti niin paljon. (Sisällön takia; toteutuksessa ei ollut mitään vikaa.) Suomalaissankari oli kiva yllätys, kun en muistanut sitä yhteyttä, vaikka olin tapauksesta lukenut. #

Kotiin palattuani panin riisipuuron ja tattaririisin kiehumaan ja kuudenkympin pyykit pyörimään. #

Söin päivällisen. #

Ripustin pyykit. Panin pyyhkeet pyörimään 95 asteessa. #

Pakastin riisipuuron. #

Kävin saunassa. #

Kirjoittelin tätä. #

Ripustin pyyhkeet. #

Viihdekulutus #