Näin taas unta, jossa yritin muistella asuntoni pohjapiirrosta, enkä muistanut kuin joitain entisiä. #

Olin aikonut nukkua pitkään, mutta heräsin jo puoli viiden maissa, eikä enää nukuttanut kunnolla. Nousin 5.08. #

Eilen hoksin yhden levypalvelimen levyistä olevan melkein täynnä, jotten avasin kopan nyt ja kytkin yhden joutilaana olleista levyistä. Pari (pientä) levyä on vielä kytkemättä, mutta SATA-portitkin ovat jo kaikki käytössä. Yksi vapautuu kyllä sitten, jos löydän hajonneen PATA-levyn tilalle uuden. #

Tyhjensin pyykkitelineet. #

Luistelin Timantti-kirppikselle ja kolusin hyllyt läpi löytämättä mitään. #

Luistelin kotiin. #

Söin piirakkaa. #

Organiseerasin tiedostoja levypalvelimella. #

Tilasin Torilta pari IDE-levyä. Jos vaikka toinenkaan niistä toimii niin hyvä, ja jos molemmat, niin onpahan sitten vielä yksi varallakin. (RAID-pakkaan menisivät tietysti yhtä aikaakin, mutta niitä IDE-porttejakaan ei ole kuin se yksi (johon voi ketjuttaa kaksi levyä)). #

Kävin suihkussa. #

Sovittelin Home Assistantia ja Mosquittoa yhteen. #

Viihdekulutus #