Nouin 5.02. Väsytti aika paljon. #

Kävelin salille. Tein ojentajat ja hauikset. Heiveröisen tuntuiset. #

Kävelin kotiin. Leikkasin parran ja kevyen kesätukan, ja sitten tyhjensin kylppärin lavuaarin hajulukon. Ei siellä mitään isoja tukkeita ollut, mutta sen verran hampaidenpesuräkimisten tiivistymää, että selittänee sen miksi se aina ajoittain on haiskahtanut mädäntyneeltä. #

Kävin suihkussa. Söin päivällisen kvinoan kanssa. #

Etsiskelin Merrellin MQM 2 Flex Mid GTX:iä netistä tilatakseni uudet, mutta eihän niitä enää mistään saa. #

Päivitin palveluita. #

Selvittelin, olisiko Mattermostin tietokantavaihto helpompi tehdä niin, että exporttaa koko paskan, asentaa uusiksi (PSQL:llä), ja importtaa sitten. Mutta ei ole, koska palvelun asetuksia ei pysty exporttaamaan, vaan ne pitäisi käsin kopioida yksitellen, kuvakaappauksista saatana. #

Iltapäivän sähkönhintanotkahduksen kohdalla kuorin, raastoin, paistoin ja pakastin 2 kg porkkanoita tomaattimurskan kanssa ja keitin ja pakastin hirssipuuron. #

Nokkosperhosia putkahdellut sieltä täältä, pohjoisin tätä kirjoittaessani Parkanossa#

Muokkaukset #

2024-03-28 19.32.25 2024-03-29 10.26.36 #
Muuttumaton: Kävelin kotiin. Leikkasin parran ja kevyen kesätukan, ja sitten tyhjensin kylppärin lavuaarin hajulukon. Ei siellä mitään isoja tukkeita ollut, mutta sen verran hampaidenpesuräkimisten tiivistymää, että selittänee sen miksi se aina ajoittain on haiskahtanut mädäntyneeltä.Muuttumaton: Kävelin kotiin. Leikkasin parran ja kevyen kesätukan, ja sitten tyhjensin kylppärin lavuaarin hajulukon. Ei siellä mitään isoja tukkeita ollut, mutta sen verran hampaidenpesuräkimisten tiivistymää, että selittänee sen miksi se aina ajoittain on haiskahtanut mädäntyneeltä.
Poistettu: Söin päivällisen kvinoan kanssa. Lisätty: Kävin suihkussa. Söin päivällisen kvinoan kanssa.
Muuttumaton: Etsiskelin <a href="https://marginaa.li/2021/09/21/21-syyskuuta-2021-husk-jacket-men/#post37814-p5-redgxgusipexiteuojfemp4q5">Merrellin MQM 2 Flex Mid GTX:iä</a> netistä tilatakseni uudet, mutta eihän niitä enää mistään saa.Muuttumaton: Etsiskelin <a href="https://marginaa.li/2021/09/21/21-syyskuuta-2021-husk-jacket-men/#post37814-p5-redgxgusipexiteuojfemp4q5">Merrellin MQM 2 Flex Mid GTX:iä</a> netistä tilatakseni uudet, mutta eihän niitä enää mistään saa.

Viihdekulutus #