Näin unta, että leikkasin kynnet huonosti, ensin saksilla, ja sitten vahingossa ylösalaisin pitelemilläni kynsisaksilla. Toisessa unessa järjestelin Joonaksen antamia sekalaisia kaapeleita ja latureita kirpputorille ja ser-jätteeseen meneviin. #

Nousin 4.46. Ei väsyttänyt kovin paljon. #

Kävelin salille. Tein hauikset ja ojentajat. Kävelin kotiin. #

Söin hirssipuuron. Pötköttelin, luin päivitykset, täyttelin nonogrammeja. Kyy eilen Tampereen korkeudella. Amiraali Limingassa, WTF! #

Tabletin kotelosta murtui kulma ihan itsekseen, siis ilman mitään siihen kohdistunutta iskua. (Iphone paskoi tarkennuksen.) Ei onneksi vaikuta tuon pysyvyyteen ollenkaan. #

Kävin taas ajelemassa sovelletun vastapäiväkierroksen. Ajoin nyt sinne Kempeleeseenesellelle asti, ja palasin sitten radan itäpuolista (Kokkokankaan)tietä pitkin suoraan takaisin Huhtakalliontielle (josta etiäpäin sitten normaalisti). #

Jo lähtiessäni yli +10 °, eikä yhtään tuulta, paitsi Toppilassa edelleen vyöryi mereltä sama sormet jäätävä ilmamassa kuin eilenkin. Pilvistä oli enimmäkseen, mutta Kempeleessä rakoili jonkin verran, ja siellä nokkosperhosetkin lensivät täyttä päätä. #

Heti sieltä pohjoiseen lähdettyäni alkoi taas pilvistyä, ja Metsokankaalle tullessani oli jo melkein umpipilvistä. Vasta tallin kohdalla alkoi seuraavan kerran vähän oheta, ja Ideaparkin takana vilahti taas yksi nokkosperhonenkin. #

Kiulukankaan takana ojasta pakeni kaksi vain vähän koskikaraa isompaa ja väritykseltäänkin koskikaramaisesti päältä mustaa, alta valkoista lintua, mutta alaperäkin näillä oli valkea, ja vesilintumaisemman terävämuotoisia olivat. Pakenemisäänikään, ”dik! dik! dik”, ei vastaa mitään löytämiäni koskikaran ääninäytteitä. #

Jylkynkankaalla sama kuorsauslaulaja minkä Jannen pihassa viime kuussa äänitin, ja jolle ei tunnistusta ole löytynyt. #

Ainonkujalla kaksi hanhea lensi yli, tavalliseen tapaansa vastavalossa. #

Palatessani kävin Prismassa. #

Kotiovella päivän uusi perhonen: tupsukoi, ehkä talvi- sellainen. Täsmälleen samana vuodenpäivänä kuin vuosi sitten#

Lämmitin ja söin hampurilaiset, sitten kävin suihkussa. #

Asensin palovaroittimeen uuden patterin.  #

Perkasin ja latasin kuvat. Kirjoittelin tätä. #

Pötköttelin, luin päivityksiä. Herukkaperhonen ja suruvaippa eilen Ylivieskan korkeudella#

Viihdekulutus #