Nousin 4.56. Ei väsyttänyt juurikaan. #

Kävin ajelemassa myötäpäiväkierroksen. -11 ° ja pilvistä lähtiessäni. Pitkät päällä pitkästä aikaa: uuet trikoot, mutta vanha takki, kun uuessa on sen verran vuorta, ettei ihan niin kylmä kuitenkaan nyt ollut. #

Ilman kameraa ajelu on ihan päinvastaista kuin kameran kanssa: olin nytkin välillä niin ajatuksiini uppoutuneena, että Aalikkokankaan jälkeen ajoin ohi risteyksestä josta normaalisti käännyn Hiukkavaaraan päin, ja havahduin vasta aikojen päästä siihen, etten tunnistanut maisemia#

Kalimenojan mutkalla oli kaivinkone riehumassa kaatoterän kanssa. #

Heikinharjussa peippo nokki melkein itsensä kokoista (kuollutta) linnunpoikasta, ehkä rastaan -. Painiva rusakkopari pellolla vähän ennen Kempeleen kääntymistä#

Radanylitykseen tullessani taivas alkoi selkiytyä. Sitä ennen vain ehkä tusinan verran metsämittareita, mutta lentokentän risteyksessä sitten jo ensimmäinen amiraalikin lennossa. #

Palatessani kävin Limingantullin Prismassa. #

Kotiin palattuani keitin tattaririisiä ja sitten söin päivällisen. Pötköttelin, luin päivityksiä, täyttelin nonogrammeja. #

Kävin ajelemassa vastapäiväkierroksen. Lähtiessäni +16, palatessani +17 °. Viileähkö tuuli mereltä, mutta melkein pilvetöntä koko matkan. #

Vesipullon muistin peräti täyttää ennen lähtöä. Ehkä ensi kerralla muistan vielä ottaa sen mukaankin. #

Olin sen verran myöhään liikkeellä, ja otin niin paljon kuvia, että perkuun jätän suosiolla huomiselle. Yhteensä viisi amiraalia kuitenkin, ml. Jylkynkankaan yksilö adjutantti-suruvaippoineen, jälkimmäinen ainut lajiaan. #

Kotiin palattuani kävin suihkussa, sitten söin hirssipuuron. #

Kirjoittelin tätä. #

Valiolta vastattiin valitukseeni (jo eilen): ”Juuston kypsytysaika on useampi kuukausi. Valitettavasti luonnollinen häiriö tässä juuston kypsytyksessä on ollut syynä tapahtuneeseen.” Ja lisäksi oikein reilu rahallinen hyvitys, vaikka moista en odottanut ollenkaan. En ylipäänsä odottanut mitään hyvitystä, vaan halusin vain varmistaa, että ongelmasta ollaan siellä tietoisia. #

Muokkaukset #

2024-06-07 18.52.16 2024-06-08 09.25.03 #
Muuttumaton: Ilman kameraa ajelu on ihan päinvastaista kuin kameran kanssa: olin nytkin välillä niin ajatuksiini uppoutuneena, että Aalikkokankaan jälkeen ajoin ohi <a href="https://www.openstreetmap.org/?mlat=65.0005&mlon=25.6265#map=16/65.0005/25.6265">risteyksestä josta normaalisti käännyn Hiukkavaaraan päin</a>, ja havahduin vasta aikojen päästä siihen, <a href="https://www.imdb.com/title/tt0095705/quotes/?item=qt0477609&ref_=ext_shr_lnk">etten tunnistanut maisemia</a>.Muuttumaton: Ilman kameraa ajelu on ihan päinvastaista kuin kameran kanssa: olin nytkin välillä niin ajatuksiini uppoutuneena, että Aalikkokankaan jälkeen ajoin ohi <a href="https://www.openstreetmap.org/?mlat=65.0005&mlon=25.6265#map=16/65.0005/25.6265">risteyksestä josta normaalisti käännyn Hiukkavaaraan päin</a>, ja havahduin vasta aikojen päästä siihen, <a href="https://www.imdb.com/title/tt0095705/quotes/?item=qt0477609&ref_=ext_shr_lnk">etten tunnistanut maisemia</a>.
 Lisätty: Kalimenojan mutkalla oli kaivinkone riehumassa kaatoterän kanssa.
Muuttumaton: Heikinharjussa peippo nokki melkein itsensä kokoista (kuollutta) linnunpoikasta, ehkä rastaan -. Painiva rusakkopari <a href="https://www.openstreetmap.org/?mlat=64.9084&mlon=25.5435#map=16/64.9084/25.5435">pellolla vähän ennen Kempeleen kääntymistä</a>.Muuttumaton: Heikinharjussa peippo nokki melkein itsensä kokoista (kuollutta) linnunpoikasta, ehkä rastaan -. Painiva rusakkopari <a href="https://www.openstreetmap.org/?mlat=64.9084&mlon=25.5435#map=16/64.9084/25.5435">pellolla vähän ennen Kempeleen kääntymistä</a>.

Viihdekulutus #

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.