Koska se entinen ranteesta mittaava verenpainemittarini (AEG) oli aika epäluotettava, tilasin olkavarresta mittaavan Omronin. Amazon vei tässäkin leivän kotimaisten kauppiaiden suista, sillä L-kokoisen mansetin ja postikulujen kanssakin tuon M2 Basicin sai sieltä tilaten halvemmalla (yht. 55,96 €) kuin pelkän vastaavan mittarin Suomesta (tätä kirjoittaessani halvimmillaan 59,95). (L-mansetti piti tilata, koska se mukana tuleva M (22-32 cm) on liian pieni haballeni.) #

Ja kun tein tilauksen perjantai-iltana, tuote toimitettiin kotiovelleni tänään (tiistaina). Ei ole kotimaisilla verkkokaupoilla mitään saumoja. #

Havaitsin viime viikolla (konkarin huomautuksesta) maastavetotekniikkani huonoksi, ja nyhersin eilisen ja tämän aamun sen kanssa peilin edessä. Ongelmana on, että perseeni nousee väkisin ensin ylös, ja sen jälkeen koko nosto tapahtuu tietysti selällä (niin kuin suorinjaloinvedossa). Olin jo melkein kaikkea kokeiltuani vajota epätoivoon, mutta vihoviimeisenä sitten vielä kokeilin sumotyylistä ja heti selkä pysyi kurissa. Päällepäätteeksi sain vielä ne kuuluisat sota-arvetkin sääriin ensimmäistä kertaa koko nostajan urallani. #

Niinpä kävin sitten Prismassa etsimässä säärisuojia tai -sukkia. Löysin yhden Exel Glory -parin, joka oli 3 euroa muita (samanlaisia) halvempi jostain syystä, joten otin sen. Suojustimet olisivat kyllä sikäli helpommat, että ne saisi kätevästi poiskin jalasta. Pitkät sukat jalassa en kyllä rupea yhtään mitään muita nosteluja tekemään (uin aina hiessä lyhyilläkin). #

Heräteostoksena nappasin sitten toisesta alennuskorista myös pyöräilykypärän. Siinä Prisma sitten kyllä voitti Amazonin 6-1: samanlainen Lazerin Cityzen maksaisi esimerkiksi Saksan Amazonissa tätä kirjoittaessani n. 30 € (plus tietty pk. siihen päälle), minä maksoin Prismassa omastani 5 €. (Se oli viimeinen kappale.) En kylläkään varmaankaan pidä tuota arkena täällä pyöräillessäni, mutta jos tulee taas joskus tehtyä sellaisia Leppävaaran-reissun tyylisiä lenkkejä, niin sit. #

Muokkaukset #

2014-07-22 17.56.09 2014-07-22 18.56.09 #
Muuttumaton: Niinpä kävin sitten Prismassa etsimässä säärisuojia tai -sukkia. Löysin yhden <a href="http://www.exelsports.fi/app/product/view/-/id/203" title="Exel: Glory socks">Exel Glory</a> -parin, joka oli 3 euroa muita (samanlaisia) halvempi jostain syystä, joten otin sen. Suojustimet olisivat kyllä sikäli helpommat, että ne saisi kätevästi poiskin jalasta. Pitkät sukat jalassa en kyllä rupea yhtään mitään muita nosteluja tekemään (uin aina hiessä lyhyilläkin).Muuttumaton: Niinpä kävin sitten Prismassa etsimässä säärisuojia tai -sukkia. Löysin yhden <a href="http://www.exelsports.fi/app/product/view/-/id/203" title="Exel: Glory socks">Exel Glory</a> -parin, joka oli 3 euroa muita (samanlaisia) halvempi jostain syystä, joten otin sen. Suojustimet olisivat kyllä sikäli helpommat, että ne saisi kätevästi poiskin jalasta. Pitkät sukat jalassa en kyllä rupea yhtään mitään muita nosteluja tekemään (uin aina hiessä lyhyilläkin).
Poistettu: Heräteostoksena nappasin sitten toisesta alennuskorista myös pyöräilykypärän. Siinä Prisma sitten kyllä voitti Amazonin 6-1: samanlainen <a href="http://www.lazersport.com/product/bike-adult-urban-cityzen/cityzen-black?region=eu" title="Lazer: Cityzen">Lazerin Cityzen</a> maksaisi esimerkiksi <a href="http://www.amazon.de/Lazer-Cityzen-blau-kariert-56-58-BLC2005667032/dp/B007FWDD46/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1406043011&sr=8-2&keywords=cityzen" title="Amazon: Lazer Helm Cityzen (saksaksi)">Saksan Amazonissa tätä kirjoittaessani n. 30 €</a> (plus tietty pk. siihen päälle), minä maksoin Prismassa omastani 5&#160;€. (Se oli viimeinen kappale.) En kylläkään varmaankaan pidä tuota arkena täällä pyöräillessäni, mutta jos tulee taas joskus tehtyä sellaisia <a href="http://marginaa.li/2014/06/07/sipsidip-dipisdis/#postaus-21029" title="Marginaali: Sipsidip dipisdiS">Leppävaaran-reissun</a> tyylisiä lenkkejä, niin sit. Lisätty: Heräteostoksena nappasin sitten toisesta alennuskorista myös pyöräilykypärän. Siinä Prisma sitten kyllä voitti Amazonin 6-1: samanlainen <a href="http://www.lazersport.com/product/bike-adult-urban-cityzen/cityzen-black?region=eu" title="Lazer: Cityzen">Lazerin Cityzen</a> maksaisi esimerkiksi <a href="http://www.amazon.de/Lazer-Cityzen-blau-kariert-56-58-BLC2005667032/dp/B007FWDD46/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1406043011&sr=8-2&keywords=cityzen" title="Amazon: Lazer Helm Cityzen (saksaksi)">Saksan Amazonissa tätä kirjoittaessani n. 30 €</a> (plus tietty pk. siihen päälle), minä maksoin Prismassa omastani 5&#160;€. (Se oli viimeinen kappale.) En kylläkään varmaankaan pidä tuota arkena täällä pyöräillessäni, mutta jos tulee taas joskus tehtyä sellaisia <a href="https://marginaa.li/2014/06/07/sipsidip-dipisdis/#postaus-21029" title="Marginaali: Sipsidip dipisdiS">Leppävaaran-reissun</a> tyylisiä lenkkejä, niin sit.