Nukuin taas levottomasti, heräilin tuon tuostakin ja näin dramaattisia unia#

Nousin kymmenen yli kuusi, väsytti jonkin verran. #

Kävin salilla, tein heikkopuhtisen jalkatreenin. #

Kotiin tullessani varasin pyykkituvan iltapäivän puolelle. Söin riisipuuron ja lähdin kävelylle. Kuuntelin Jay & Miles X-Plain the X-Menin jaksot 171-172. Palatessani kävin Prismassa. #

Kotona käväisin suihkussa ja sitten vein pyykit pyykkituvan koneeseen pyörimään. Söin päivällisen, välissä kävin siirtämässä rummuttavat pyykit koneesta kuivausrumpuun ja toin loput tänne. Syönnin jälkeen ripustin ne tuomani, ja paistoin porkkanakanaa. Olin unohtanut ostaa lisää kidneypapuja, joten tämä satsi jäi ilman. Välissä hain loput pyykit kuivausrummusta ja taittelin kaappiin. #

Tätä kirjoittaessani join viisi kupillista kahvia, kuuntelin Muistojen bulevardin jaksot Kukkais-swingiä, Saiskos pluvan ja Aguas de Marco. Plarasin syötteenlukijaa tyhjäksi. Koodasin. #

Olen käyttänyt Atomia nyt reilun viikon, ja tuntuu jäävän käyttöön. Jonkin verran uuden opettelua, mutta lähtökohtani on viime vuodet ollut aina uuden ohjelmiston kanssa, että yritän ensin tehdä asiat sen uuden ohjelmiston oletustavalla sen sijaan, että yrittäisin vääntää uuden toimimaan vanhan tavoin. #

Atomin kanssa olen tähän mennessä poikennut tuosta kahdesti: piilotin hakemistopuunäkymän, koska pidän näyttöpinta-alaa tärkeämpänä kuin Atomin tekijät ilmeisesti pitävät, ja (vasta) äsken huomasin kauhukseni, että ”etsi (edellinen/)seuraava” -toiminnon oletusnäppäinoikotie on jostain käsittämättömästä syystä Linuxissakin windowsmainen (shift-)F3 normaalin ctrl-(shift-)g:n sijasta. Atomin Mac-versiossakin se on cmd-(shift-)g joten en tajua mistä moinen moka. #

Vaihdoin tasan kaksi kuukautta sitten Clas Ohlsonilta ostamani Coast-taskulampun paristot. Oli jo aikakin, valokeila oli aivan surkean himmeänä. Sitä vain oli vaikea huomata sillä se himmeneminen tapahtui pikku hiljaa. #

Lampun mukana tulleet paristot olivat nekin luottomerkkiäni Duracellia, mistä pisteet, etteivät mitään halvimpia ja huonoimpia. ”Original Equipment Accessory” -tyyppisiä, en tiedä ovatko sitten miten erilaisia tuota tyyppinimeä lukuunottamatta samannäköisiin vähittäiskaupan Plus Powereihin verrattuna. #

Entisiin paristoihin jäi kyllä vielä ytyä, iRiverini varmaan soittelisi niillä vielä podcastin tai pari. Harmi vain että ovat liian pieniä siihen (AAA, soitin syö AA:ta). #

Kuuntelin toisella korvalla Sari Valton Miksi tähdet tarttuvat pulloon tai piikkiin? -jakson, jota Muistojen bulevardin yhteydessä mainostettiin. #

Muokkaukset #

2018-03-14 19.29.56 2018-03-14 19.29.56 #
Muuttumaton: Kävin salilla, tein heikkopuhtisen jalkatreenin.Muuttumaton: Kävin salilla, tein heikkopuhtisen jalkatreenin.
Poistettu: Kotiin tullessani varasin pyykkituvan iltapäivän puolelle. Söin riisipuuron ja lähdin kävelylle. Kuuntelin <a href="http://https://www.xplainthexmen.com/category/podcasts/"><em>Jay &amp; Miles X-Plain the X-Menin</em></a> jaksot 171-172. Palatessani kävin Prismassa. Lisätty: Kotiin tullessani varasin pyykkituvan iltapäivän puolelle. Söin riisipuuron ja lähdin kävelylle. Kuuntelin <a href="https://https://www.xplainthexmen.com/category/podcasts/"><em>Jay &amp; Miles X-Plain the X-Menin</em></a> jaksot 171-172. Palatessani kävin Prismassa.
Muuttumaton: Kotona käväisin suihkussa ja sitten vein pyykit pyykkituvan koneeseen pyörimään. Söin päivällisen, välissä kävin siirtämässä rummuttavat pyykit koneesta kuivausrumpuun ja toin loput tänne. Syönnin jälkeen ripustin ne tuomani, ja paistoin porkkanakanaa. Olin unohtanut ostaa lisää <a href="https://marginaa.li/2018/03/07/2018-03-07/#post25662-p4-oud9a7xti49ulda8y6pwjoa74">kidneypapuja</a>, joten tämä satsi jäi ilman. Välissä hain loput pyykit kuivausrummusta ja taittelin kaappiin.Muuttumaton: Kotona käväisin suihkussa ja sitten vein pyykit pyykkituvan koneeseen pyörimään. Söin päivällisen, välissä kävin siirtämässä rummuttavat pyykit koneesta kuivausrumpuun ja toin loput tänne. Syönnin jälkeen ripustin ne tuomani, ja paistoin porkkanakanaa. Olin unohtanut ostaa lisää <a href="https://marginaa.li/2018/03/07/2018-03-07/#post25662-p4-oud9a7xti49ulda8y6pwjoa74">kidneypapuja</a>, joten tämä satsi jäi ilman. Välissä hain loput pyykit kuivausrummusta ja taittelin kaappiin.