Näin unta (saudilaisittain pukeutuneesta) musliminuorukaisesta, jonka oli tarkoitus mennä naimisiin, mutta joka sitten viime hetkellä päättikin antaa sormuksen isälleen sen merkiksi, että aikoi jäädä tämän palvelijaksi. Pojan isä vaikutti olevan tästä hyvillään, mutta minä ajattelin, että ei tuollainen kyllä ihan tervettä ole. #

Nousin kahtakymmentäviittä vailla seitsemän, ei väsyttänyt kovin paljon. #

Myöhästyin pari minuuttia AEHF-4:n lähdöstä, mutta katselin sen lentoa ensimmäiset kymmenisen minuuttia. #

Kävelin salille. 3 astetta, sateen rälliksi kastelema takapihan polku oli onneksi vähän jähmettynyt. #

Tein jalkatreenin. Viime viikon jalkatreeneissä polvi parani, eikä sen jälkeen ole ollut kipeä, mutta muuten vain tuntui tänään olevan jalkavoimat vähän vähissä. #

Kävelin kotiin. Tervahovintien rautatiesillan paaluttajat olivat taas töissä, ne olivat kauan sieltä poissa tässä viime aikoina. Uuden asfaltin valu koulun pysäkille oli viimein alkamassa. #

Takapihan polun vierellä pöpelikössä oli musta Niken tennari. #

Kävin pesutuvalla varaamassa vuoron. Söin riisipuuron, sitten lähdin kävelylle. Porraskäytävän seinällä oli kaksipistepirkko, arvatenkin lämpöaallon tulon herättämä ja poismenon kohmettama. #

Muurahaispuistoa ohittaessani huomasin, että siinä Ruskontien viereisessä ojassa taannoin ollut pikkuauton romu on viety siitä pois jo ajat sitten. Samalla huomasin, että en varmaankaan tullut kirjanneeksi sitä autoa ylös edes silloin, kun sen siinä näin. #

Kotona kävin suihkussa, panin potut kiehumaan ja sitten vein pyykit tuvalle pyörimään. Pilkoin kanafileet ja panin porkkanapapukanan paistumaan. Söin päivällisen. Paistoin porkkanapapukanan valmiiksi. Kävin siirtämässä rummuttavat pyykit kuivausrumpuun, tekniset toin tänne ja ripustin. Latasin ja käynnistin astianpesukoneen. Vastasin gallupiin. #

Ulkona oli alkanut sataa, kun kävin hakemassa pyykit kuivausrummusta. Taittelin pyykit kaappiin. Aloittelin tämän kirjoittamista. Join viisi kupillista kahvia. Plarasin syötteenlukijaa tyhjäksi. Tyhjensin tiskikoneen. #

Viihdekulutus #