Nukuin oikein hyvin. Nousin kymmentä vailla kahdeksan, ei väsyttänyt. #

Kävelin salille. Pyöräilystudio oli koko viikon kirjautumisruudussa, tänään siellä oli ukkeli just menossa sitä korjaamaan kun tulin pukuhuoneesta tekemään treeniä. Tein rintaa ja ojentajat, kohtalaisen hyvin. Lopuksi venyttelin puoli tuntia. #

Kävelin kotiin. Söin riisipuuron, vein metallia molokiin ja lähdin kävelylle. #

Kiersin vastapäivään, ja sain normaalit kilometrit tällä kertaa viimein täyteen kiertämällä Kaijonharjunkin. Kaijonlahdentien vieressä oli korppi varisten seassa ruokailemassa. Sen verran epäluuloinen, että kerkesi lennähtää kauemmas sillä aikaa kun käynnistelin puhelimen kameraa. #

Palatessani kävin Prismassa. #

Kotona panin lisukeryynit kiehumaan ja kävin suihkussa. Söin päivällisen. Aloittelin tämän kirjoittamista. #

Join neljä ja puoli kupillista kahvia. Hoitelin sekalaisia hommia koneella. #

Viihdekulutus #

Responses

Comments are closed.