Nenä oli illalla taas aika tukkoinen. Reisikin puutui pitkästä aikaa, olen murjonut sitä pallolla liian vähän viime aikoina. Mutta nukahdettuani nukuin aika hyvin, vaikka näinkin lievästi ahdistavia unia. Yhdessä olin muuttanut soluasunnosta tavalliseksi huoneistoksi muutettuun asuntoon, joka oli kaikin puolin ihan kämäinen paikka, ja jonka ovi ei mennyt lukkoon ollenkaan. #

Nousin vartin yli seitsemän, ei väsyttänyt juurikaan. #

Salille lähtiessäni rappujen alapäässä vastaan tuli hieman epämääräisen näköinen miesporukka, ehkä alempien kerrosten asukkeja (olen tainnut nähdä näitä aiemminkin). Oven eteen oli parkkeerattu musta auto. #

Salilla tein selkää ja hauikset. Yksi vakionaamoista, jonka kanssa on aiemmin tullut satunnaisesti vaihdettua sana tai pari (laitevaihtojen yhteydessä), kertoi ilmoittaneensa pyöränsä varastetuksi tänä aamuna, ja saaneensa vakuutusyhtiöltä korvauksen vain tuntia myöhemmin. Taitavat hoidella näitä ilmoituksia liukuhihnahommina, varsinkin näin viikonlopun jälkeen, tämän ykköskaupungin osalta. #

Kävelin kotiin. Söin riisipuuron, sitten kävin kävelyllä. #

Kotona panin potut kiehumaan ja kävin suihkussa. Söin päivällisen. Aloittelin tämän kirjoittamista. Join seitsemän kupillista kahvia. Plarasin syötteenlukijaa tyhjäksi. Koodasin. #

Pallotin reittä. #

Yritin vähän aikaa jäljittää Undisclosedin etsimää videota#

Viihdekulutus #

Responses

Comments are closed.