Näin taas koko yön niin vilkkaita unia, ettei oikein ollut levoksi. Yhdessä Suvannon koulun pihalla hiippaili ilmiselviä rosvoja, ja olin niistä huolissani. Tai siis niiden takia. #

Viimeisessä olin pienen yksityissuihkukoneen kokoisessa matkustajakoneessa, joka ei meinannut oikein millään päästä kunnolla ilmaan, vaan joutui aina palaamaan maan pinnalle, maanteille, ja kiihdytteli sitten aina uudestaan ilmaan. Tämä oli olevinaan täysin normaalia, ja itse asiassa muistin olleeni samanlaisessa koneessa aiemminkin (se muistikuva oli joskus ajat sitten näkemästäni samanlaisesta unesta), mutta tuntui minusta silti pelottavalta. Siellä maanteillä kun oli vastaantulevaa autoliikennettäkin. #

Nousin 5.41. Väsytti vähän. #

Kävelin salille. Poljin rankan sisäpyöräilyn, viimeisessä osiossa olin taas ihan sippi. Aloitellessani kääntyi palorekka valot päällä Toivontieltä Tirolintielle. Tilannehuoneen mukaan klo 8.36.49 on ilmoitettu rakennuspalo: pieni. #

Kävelin kotiin. Tullessani kävin pesutuvalla varaamassa vuoron, mutta siellä olikin varauskirjassa jo vakioaikani kohdalla minun puumerkkini. Oletin aukeaman viimeviikkoiseksi ja kirjasin uuden merkin seuraavalle lauantaille, mutta pois lähdettyäni aloin miettiä tarkemmin, ja päivämäärän tarkistettuani tulin siihen tulokseen, että jotain kummallista tässä nyt on. Palasin takaisin varmistamaan, ja kyllä, se vanha merkkini oli tämän päivän kohdalla. Omituista. #

Söin riisipuuron, sitten kävin kävelyllä. #

Vähän Sulfiittikadun risteyksen jälkeen kl-väylällä oli (korkillinen) injektioruisku keskellä tietä, potkin sen siitä sivummalle. Mielikintien mutkasta (ainakin) jonnekin Kannokkotien perille oli joku tai jokin vuotanut verta. #

Palasin Prisman vieritse kotiin tutkaillakseni, onko reitti sinne (erityisesti Mustasuontie) kuinka liukas, mutta oikein hyvin oli auraukset ja hiekotukset nyt hoidettu melkein kaikkialla. Koskelantien Taskilan-pää oli jätetty hiekottamatta jostain syystä. Tuo kotitalon portaikko on reitin kaikkein vaarallisin osuus, sillä siinä on nyt paikoin helvetin liukasta, kun lumi on puristunut, sulanut ja jäätynyt. #

Kotona kävin suihkussa. Keitin riisiä, sitten vein pyykit pyörimään. Tutkin sitä varauskirjaa vielä, ja ilmeisesti olin viime lauantain vuoroa varatessani varannutkin tosiasiassa tämän päivän vuoron. Siinä viime lauantain kohdalla oli kuitenkin tyhjää, joten ilmeisesti en onneksi silti pessyt kenkään toisen vuorolla viime lauantainakaan. #

Söin päivällisen ja paistoin samalla kaalikanan. Kävin siirtämässä rummuttavat pyykit kuivausrumpuun, loput toin tänne ja ripustin. #

Pötköttelin ja luin syötteenlukijaa tyhjäksi. #

Kävin hakemassa pyykit kuivausrummusta ja taittelin ne kaappiin. Buuttailin samalla tietokonetta, mutta Intelin bugi sitä taas pidätteli. #

Aloittelin tämän kirjoittamista ja kahvipannun tyhjennystä. #

Kävin Prismassa pyörällä. Olin tavallista aikaisemmin liikkellä, koska halusin eliminoida edes pimeyden lisävaikeutuksen tuossa rappusissa pyörän kanssa könyämisestä. Hieno iltarusko oli länsitaivaalla palatessani. #

Säädin kotipalvelinta. #

Söin taas kaupan pyttistä. Ostin kuitenkin myös tarpeita itsetehtyä varten. Huomenna jälleen edessä helvetillinen ruuanlaittourakka. #

Viihdekulutus #