Nokka oli taas eilisiltana tukkoinen, ja näin koko yön unia. Ei mitään erikoisia, mutta ei kyllä mitenkään lepuuttavaakaan, kun tapahtumia ja varsinkin sosiaalistelua on yhdessä yössä enemmän kuin tavallisesti viikossakaan. #

Nousin 7.28. Väsytti vähäsen. #

Kävelin salille. Tein kevennetysti selkää, olkapäät, rintaa ja hauikset, ja lopuksi 50 minuuttia lihashuoltoa. Porukkaa oli saman verran kuin eilen. #

Kävelin kotiin. Kohtalainen, kylmä tuuli, mutta lumisade oli tauolla mennen tullen (venytellessäni sateli). #

Kävin suihkussa, sitten söin päivällisen. Hoitelin silppuhommia. Join 3,5 kupillista kahvia. Tyhjensin syötteenlukijaa. Koodasin. #

Ikkunashoppailin rautaa, ja tilasin sitten viimein sen uuden kakkospuhelimen kamerapuhelimeksi. Tai siis uudeksi kamerapuhelimeksi vanhan, käytetyn Iphonen (vm. 2017). Hakukriteereilläni (pieni, säänkestävä ja varustettu hyvällä kameralla, mieluiten kuvanvakaimellisella) oli hyvin rajallisesti vaihtoehtoja, Androideja varsinkaan (suhteellisesti). #

Viihdekulutus #

Responses

Comments are closed.