Eilisiltana oli pitkästä aikaa hengitys taas niin hinkuvinkuna, että piti ottaa Duactia ja sieraimenavaajaa. #

Nousin 5.52. Ei väsyttänyt juurikaan. #

Kävin ajelemassa myötäpäiväkierroksen. #

Aivan alkumatkasta yskitti vielä melkein yhtä paljon kuin eilisiltana, mutta loppui se sitten onneksi metsään päästyäni. Silmätkin vuotivat taas vettä, vaikka tuuttasin ne ennen lähtöä täyteen silmätippoja. Ei niistä tipoista ole ollut mitään hyötyä, nyt voin sen jo sanoa. Onneksi se veden tursuaminen on muuten vain vähempää nyt kesällä kuin keväällä. #

Lähtiessäni vain +12, mutta aurinko paistoi niin kuumasti, että jo ennen 10 kilometriä piti pysähtyä riisumaan pitkä välipaita pois välistä. #

Sen jälkeen kuitenkin, metsään päästyäni, meni pilveen, nousi tiheä sumu, ja oli paljon viileämpää. Hämähäkkien tien yli kutomat seittilangat roikkuivat kosteudesta niin raskaina, että säikähdin aina kohdalle tullessani ajavani johonkin ansalankaan. #

Ahvenojan jälkeen pientareella oli kaksi isoa laatikkoa mustikoita. Mikä lienee niiden tarina. Poimijoita ei näkynyt missään, ja aika aikaisia olisivat kyllä saaneet olla, että semmoisen määrän olisivat jo tänään ehtineet kerätä. #

Perhosia ei vielä kuntoradalla, paitsi Kiulukankaalla toukka, heinähukka (epävarma, koska näin viime tingassa, enkä pysähtynyt tarkistamaan). Ja sitten jotain pientä, tummaa, lentäväistä lajia näin yhden metsässä, ja yhden myöhemmin Kaakkurin liikuntamaan liepeillä. #

Hietasaaressa sitten jo taas yksi amiraali, venesataman tien pientareella, ja toinen Tervahovinpolulla#

Kotiin palattuani panin tattaririisiä kiehumaan, venyttelin pohkeet ja sitten söin päivällisen. Pötköttelin, tyhjensin syötteenlukijaa. Tyhjensin pyykkitelineen. #

Join 3,5 kupillista kahvia. Hoitelin silppuhommia. Söin piirakkaa. #

Kävin ajelemassa metsäosion molempiin suuntiin. Lähtiessäni mietin, että ihan kuin jotain unohtuisi nyt matkasta, mutta vasta ensimmäisen kulman ympäri pyörällä käännyttyäni muistin, että aurinkovoide jäi voitelematta. #

+18 °, enimmäkseen selkeää, kohtalainen tuuli. Alkupäässä jatkoin nyt Karinkannantieltä Pateniemenpuiston läpi Jukurinpuiston kulmalle, ja vasta sieltä sitten takaisin asvaltille. #

Kuvasaalis jäi kehnonlaiseksi, kun vain entiset isot lajit edelleen entisillä paikoillaan, eikä pieniä juurikaan. Sitruunaperhonen oli taas (Hönttämäessä nyt), ja pikkukultasiipi (rispipuiston takana), muttei niistäkään parempia kuvia kuin jo ottamani. #

Kyillekin liian kylmää. #

Mustikkalaatikot olivat vielä palatessanikin samassa paikassa. #

Kotiin palattuani panin loput pyykit koneeseen pyörimään, kävin suihkussa ja sitten venyttelin pohkeet. Lämmitin ja söin hampurilaiset. Latasin ja käynnistin astianpesukoneen. Ripustin pyykit. #

Kirjoittelin tätä. Kävin kuvat läpi, eikä mitään julkaistavaa. #

Tyhjensin astianpesukoneen. #

Viihdekulutus #