Nousin 9.06. Ei väsyttänyt. #

Menin taas pyörällä salille, kun oli jo niin myöhä. #

Tein 1jmv:t, selänojennuksia, pohkeet ja lopuksi uudessa jalkaprässissä jalat yksitellen. Ihan hyvä laite oli, taikka ihan tavallinen, mutta kaikki tarttumapinnat vielä ehjät. Hack-kyykkylaitekin oli viimein korjattu. #

Ajelin kotiin. Söin piirakanlopun. Join termarillisen eilistä kahvia. Kirjoittelin tätä. #

Kävin ajelemassa vastapäiväkierroksen. Selkeää, mutta vain reilut +9 °, ja hyytävä tuuli mereltä yhä. Metsässä toki vähemmän raaka. #

Heti Hietasaaren yläpäässa lensi tien yli joku isohko, vaaleanoranssi perhonen, jota en tunnistanut. Yleensä siellä lentää lähinnä lanttuja. #

Niitä (lanttuja) sen jälkeen lähinnä olikin, ennen kuin sitten aurora taas samassa kohtaa entistä Iinatintietä kuin viimeksi. Ehkä onnistunein otokseni siitä tähän mennessä. Tekoälytarkennus osui näköjään kerran lennossakin#

Auroraojan sudenkorennon (toissapäiväisen) kuvasin. Todennäköisesti samaa lajia kuin se viimekesäinenkin#

Tuohustulenpuiston jälkeen risteyksessä taas iso, vaaleanoranssi perhonen! Hietasaaren yksilön olisin vielä pannut omituisen valon piikkiin, mutta tämän näin niin selvästi, että olen aika varma, ettei mikään (tällä hetkellä) tavanomainen. Kooltaan ja alapinnan väritykseltään muistutti lähinnä keisarinviittaa, lento voimakasta räpyttelyä (ei liihotusta). Mieleen tuli lähinnä ohdakeperhonen, mutten tiedä (enkä ainokaisen havaintoni pohjalta muistakaan) miltä se lennossa näyttää, ja niistä on tähän mennessä tullut vasta yksi havainto Urjalasta, eli ei mitään joukkovaellustakaan tiettävästi ole meneillään. #

Vähän ennen Auranmajaa oli pikkuruikkunen kyynreppana jäänyt renkaan (jollei peräti kengän) alle joskus eilisreissun ja tämänpäiväisen välillä. #

Hopeatäpläsuoralla ei taas ollut muuta kuin kuolemattomilta vaikuttavia herukkaperhosia vähän sen suoran jälkeen. Nokkosperhosia ja neitoperhosia ei ole näkynyt aikoihin; keväisistä lajeista on herukoiden lisäksi vain suruvaipat vielä jäljellä. #

Palatessani hain Prismasta margariinia. #

Kotiin palattuani söin päivällisen, sitten perkasin ja latasin kuvat. Viimeistelin tämän. #

Kävin suihkussa. #

Viihdekulutus #