Nousin 8.04. Ei väsyttänyt. #

Tyhjensin pyykkitelineen. Paistoin kaalipapukanan. #

Pesin pyörän ja jätin kuivumaan. #

Saksin rikotuista trikoista vyötärökuminauhan ulos, ujutin sen pyjamanhousuihin, joista on entinen kuminauha mennyt lörppänäksi, ja ompelin päät yhteen, käsin. En tehnyt minkään oppien mukaan vaan ihan omasta päästä. #

Kireämmällekin olisi kuminauhan kyllä voinut kuroa, mutta kyllä nuo housut nyt taas jalassa pitämättäkin pysyvät, kunhan en kovin paljon laihdu tässä kesän aikana. Voi sen kireyden sitte joskus korjata, jos tuo ommel ja avattu vyötärönsauma vielä pyykkikoneesta selviytyy. #

Etupuolella oli kyllä jo valmis avanto (nauhanpäille), mutta molemmat (nauha ja kuminauha) ruukataan näköjään (tehtaalla) ommella takaa kiinni housunkankaaseen. (Näin oli sekä trikoissa että noissa pyjamanhousuissa.) #

Nämä pyjamanhousut ovat yhdet neljä vuotta sitten ostamistani kaksista Homer Simpson -seteistä. Toisessa parissa kuminauha on edelleen ihan hyvä. Paidat menivät molemmista seteistä ihan muodottomiksi melkein heti, mutta ei minulla niille tarvetta ollutkaan. #

Imuroin lattiat. #

Voitelin pyörän ketjun ja pumppasin renkaisiin ilmaa. #

Panin neljänkympin pyykit pyörimään ja kävin suihkussa. Söin salaatinlopun. #

Pötköttelin, luin päivitykset, täyttelin nonogrammeja. #

Ripustin pyykit. Söin salaatinlopun. #

Kirjoittelin tätä. #

Säädin järkkärin asetukset ja voitelin sen jalan ja valjaan (vaseliinilla). #

Lisäsin Mastodonin patronoitaviin, ja deletoin OSI74:n sieltä, kun eivät ole saaneet Twitchiään kuntoon. #

Viihdekulutus #