Näin taas paljon unia. Yhdessä innostuin ylämäkijuoksusta. Toisessa avasin analogisyntetisaattoreita käsittelevän, paksun tietokirjan, ja se oli soiva kirja, joka kajautti ilmoille varsin makean saha-aaltomelodian. Kolmannessa oli taas ElectroBOOMin Mehdi#

”Taas”, vaikka tuosta edelliskerrasta on näköjään yli 1,5 vuotta, jfc. #

Nousin 5.00. Olisi nukuttanut vielä. #

Kävelin salille. Dv-etola iski nyt jo menomatkalla, Toivontiellä. Mikäli sykekäyrää oikein tulkitsen, niin siinä kohtaa ylämäessä alkanut nousu läsähtää 115 bpm:stä minuutiksi 112 bpm:ään, ja palaa sitten takaisin 115 bpm:ään, josta sitten alkaa laskea tasaisemmin. #

Poljin taas paljon viimeviikkoista heikomman tuloksen, 4,2. Toissaviikkoinen parempi vertailukohta: sykkeet nyt vähän sitä huonommat 143/164 bpm, keskiteho vähän parempi 199 W, mutta maksimi roimasti huonompi 507 W. #

Olin taas aika sippi jo ennen viimeistä osiota. #

Kävelin kotiin. Panin tattaririisin kiehumaan, kävin suihkussa, ja sitten panin kuudenkympin pyykit pyörimään. #

Söin päivällisen. Pötköttelin, luin päivitykset, täyttelin nonogrammeja. Ripustin pyykit. #

Kävin kävelyllä Raitotien suunnalla. Palatessani hain Prismasta glögiä, keksejä ja valkohomejuustoa. #

-6 °, heikko itätuuli, pilvistä. #

Kävin suihkussa, sitten söin puolet piirakasta. #

Kirjoittelin tätä. Luin päivityksiä. #

Viihdekulutus #