Nousin viittä vailla kahdeksan. Olin hereillä jo tuntia aiemmin, mutta pakottauduin jatkamaan unia. #

Aamupuuron syötyäni istuskelin koneella, korjasin vähän koodia ja plarasin syötteenlukijaa tyhjäksi. Kuuntelin Baroque music from Finland -levyn, jonka joku oli ladannut juutupeen#

Harkitsin pyöräilyä Limingantulliin, mutta oli vähän eilistä kylmempi ilma (2 astetta) enkä sitten jaksanut miettiä pukeutumista, joten kävin vain kävellen lähi-Prismassa. Kuuntelin The Vanishedin jakson 19 (Jhessye Shockley Part 1) ja The Trail Went Coldin minisodin 16 (Ylenia Carrisi). #

Kotona silppusin salaatin ja raastoin porkkanoita. Söin porkkanaraastetta, viilin, jogurttia ja pari veriappelsiinia, paitsi että toinen niistä oli veretön (ihan tavallisen keltainen). Kuuntelin HKO:n eilisen (Susanna Mälkki & Karita Mattila) ja viimekuisen (Juraj Valcuha & Gautier Capucon) konsertin. #

Onpa hyvää tämä Icepop Cola -Jenkki-purukumi! Kunnolla kolan makuinen#

Leikkasin seuraavat kymmenen The Trail Went Coldin minisodia boilerittomiksi. Söin päivällisen. Join kolme ja puoli kupillista kahvia, koodasin. #

Partaa leikatessani totesin, että viemärinavaaja tuntuu tepsineen: ei enää haise niin pahalta tuo kylppärin lavuaari. #

Hammasharjan akku vetelee jo ihan viimeisiään, enää ei aamun ja illan harjausten välissä ladattu varaus riitä koko kahden minuutin ohjelmaan. Niinpä avasin sen netin ohjeiden mukaan, mikä onnistui paremmin kuin unessa#

Kädessä Oral B Triumph 5000:n runko (akku ja moottori näkyvillä) Huonoon aikaan vain sattui tuo, sillä akkutalot ovat auki vain arkisin, eli ainakin tämän viikonlopun joudun nyt sitten harjaamaan manuaalisesti. #

Oulun Akku1 tarjoaisi Oral-B-sähköhammasharjojen akun ja vaihdon yhteishintaan 25,00-38,00 €, mikä ei ole ollenkaan paha. Olisin luultavasti teettänyt homman siellä, jos olisin lukenut tuon ennen kuin päätin tehä itte. #

Alaviitteet #

  1. 1 Oulun Akku tai ”Akku Oulu”, niin kuin etusivun otsikko sen kirjoittaa, päättäisitte jo!  #

Responses

Comments are closed.