Nousin seitsemää vailla seitsemän. Väsytti vähäsen. #

Kävin salilla, jalkapäivä: 1jmv, koukisteluja, vaakaprässiä, pohkeita. #

Kotiin palatessani varasin pesutuvan, sitten kävin suihkussa ja söin ennen kuin vein pyykit pyörimään. Pyykkien pyöriessä pelasin vapaakenttää. #

Ripustin pyykit ja sitten lähdin kävelylle. Kuuntelin radioteatteripläjäyksestä Pimeyden vasen käsi -sarjan (1992/19931) kolme ensimmäistä jaksoa. Ihan jännä, aion kuunnella loputkin. Myös teknisesti oikein hyvälaatuinen, ei mitään kuulemisvaikeuksia. #

Pienoinen pettymys kylläkin se, että getheniläisten omalaatuinen biologia tuntuu tässä sovituksessa vähän perinteiseen muottiin pakotetulta. (En ole Ursula K. Le Guinilta ikinä mitään lukenut, mutta jotenkin minusta tuntuu, että tässä ei ole kyse alkuperäisteoksen hengestä vaan tuota radiosovitusta 1990-luvun Suomessa tehneiden2 valinnasta.) #

Palatessani kävin Prismassa. #

Kotona söin ja sitten tein loppuviikon porkkanakalapullat valmiiksi. Tätä kirjoittaessani join neljä ja puoli kupillista kahvia ja kuuntelin Ibiza Voice Podcastia (542: PBR Streetgang Podcast, aika keskinkertainen). Sitten koodasin ja kuuntelin Muistojen bulevardin jakson Lentävä hollantilainen#

(Unohdin näköjään julkaista tämän päivän lopuksi. Julkaisen tämän nyt, 30. päivä klo 15.35, mutta väärennän WordPressissä julkaisupäiväyksen eilisen puolelle.) #

Responses

Comments are closed.