Oikean k√§den peukalossa tuntunut nyt pari p√§iv√§√§ kuin siin√§ olisi pikku tikku, lasinsiru, hiuksenp√§tk√§ tai haava. Y√∂ll√§ n√§in unta, ett√§ puristin sit√§ tarpeeksi lujaa, niin ett√§ ulos puristui nitojan niitti, joka oli ollut kokonaan ihon alla. #

Nousin 7.34. V√§sytti v√§h√§sen. #

K√§velin salille. Tein 1jmv:t, ja sitten kokeilin pari sarjaa kyykky√§. Pienill√§ painoilla tietysti, mutta meinasi polvi heti kipeyty√§, joten lopetin siihen. Tein reidenkoukistuksia ja pohkeet. Porukkaa oli aika paljon taas. #

K√§velin kotiin. Kapteenintien p√§√§ss√§ pikkuvarpunen. Yleens√§ en noita huonoilla silmill√§ni erota varpusista, mutta tuo istahti liikennemerkin nokkaan ja katseli minua niin, ett√§ poskit√§pl√§ n√§kyi selv√§sti. #

Kotiin palattuani s√∂in p√§iv√§llisen. Syyn√§sin luupin ja lampun kanssa peukaloa, mutta ei siit√§ mit√§√§n tikkua tai muutakaan l√∂ytynyt. #

Join termarillisen kahvia. Kirjoittelin t√§t√§. S√§√§din sy√∂tesuodatinta (en omaani vaan Feedironin asetuksia). #

K√§vin k√§velyll√§ ja palatessani Prismassa. Vajaa +3 ¬į, enimm√§kseen pilvist√§, heikko luoteistuuli. #

Ritaharjun maston s√§hk√∂kaapin takana j√§n√∂talvik√§√§ri√§inen. Iphonella vain toinen toistaan paskempia kuvia. #

Kotiin palattuani k√§vin suihkussa, sitten s√∂in riisipuuron. #

Viimeistelin t√§m√§n. #

Mittasin j√§√§kaappipakastimen kulutusta viime viikon: 0,9 kWh/vrk. Vuodessa tekisi hitusen enemm√§n kuin speksin mukaan, paitsi ett√§ kuvittelisin kes√§ll√§ kulutuksen olevan viel√§kin enemm√§n, kun huonel√§mp√∂tila on v√§hint√§√§n 5 astetta enemm√§n kuin nyt. Mutta on tuo melkoisen vanhakin kyll√§, ett√§ siihen n√§hden ihan hyv√§, sanoisin. #

S√§√§ennusten√§ytt√∂n√§ toimivan (akuttoman) Defyn teho noin 1,1 W, eli noin 0,8 kWh/kk, tai 9,6 kWh/vuosi. #

Viihdekulutus #