Heräsin kymmentä vailla seitsemän. Väsytti. #

En jäänyt odottelemaan Michibiki-3:n laukaisua, vaan lähdin salille polkemaan intervallit. Hyvin oli reidet palautuneet! Viimekertaiseen verrattuna potkua oli suorastaan erinomaisesti, vaikka tällä viikolla takana oli jo parikin pyörälenkkiä. Keskisyke tasan sama 136 bpm kuin toissaviikolla. Polkiessani kuuntelin Orionin Weekend Festival Silend Disco -lähetyksen ensimmäiset puolitoista tuntia. #

Kotona nakkasin hikirääsyt pyykkikoneeseen pyörimään. Suihkun ja syönnin jälkeen lähdin pyöräilemään. Siihenkin piisasi vielä jaloissa voimaa ihan hyvin, paremmalta tuntui kuin toissapäiväinen. Vasta ihan loppukilometreillä alkoi tuntua raskaalta. Liikennevalotkin olivat suopeina, useimmat vaihtuivat vihreiksi juuri risteykseen tullessani. #

Nykyisillä ketjuilla tähän mennessä yhteensä 171 km. Ensimmäinen sivuääni on ilmestynyt, mutta se kuuluu vain hetkittäin. Ehkä siellä uudet ja vanhat osat vielä hakevat keskinäistä arvojärjestystään. #

Sääennuste lupasi kunnon sadetta illaksi, siksi kävin pyöräilemässä ensin. Nyt näyttää taas siltä että peruvat sitä sadetta vähän kerrallaan, mutta periaatteessa kerkiäisin käydä kävelyllä vielä ennen ennusteen tämänhetkistä sateenalkamisajankohtaa (18.00). #

Tyhjensin pyykkikoneen ja katselin Michibiki-3:n lähdön jälkilähetyksenä (tällä kertaa oikeasti). Join kuusi kupillista kahvia ja kuuntelin Areenalta Faunin iltapäivän jakson Volgalaulu#

Kävin kävelyllä. Kuuntelin Undisclosedin State v. Gary Mitchum Reeves -tarinan jaksot 2 ja 3 (Bad Moon on the Rise ja In Memory and Shadow). Juoni sakenee! #

Mutta näissä tämän tarinan jaksoissa musiikki on miksattu kummasti niin, että se jatkuu taustalla tauotta, vaikka kerronnasta siirrytään mainokseen. En ole aivan varma onko tämä uusi juttu, vai kiinnitänkö siihen nyt vain huomiota, koska olen tässä välillä muita sarjoja kuunnellessani tottunut siihen, että mainoskatkojen kohdalla musiikki katkeaa tai vaihtuu mainosmusiikkiin. Veikkaisin kuitenkin uutta miksaustyyliä, sillä aiemmin Animalweaponin pirun hyvä musiikki on tukenut Undisclosedin kerrontaa vaikuttavalla tavalla. Serialin musiikkia on kehuttu paljon, mutta minusta se on aina jäänyt kauas taakse vertailussa Undisclosedin kanssa. #

Contendeilla tähän mennessä yhteensä 287 km. Sade alkoi ennusteen mukaisesti sen jälkeen, kun olin ehtinyt kotiin. #

Tein viikonloppusalaatin ja sen jälkeen paistoin lättyjä. Syödessäni katselin Skeptoidin Principles of Curiosityä. Se oli lievä pettymys, selvästikin suunnattu amerikkalaista tv:tä katsoville (ja muille kädestä taluttamista tarvitseville). Sinänsä ihan arvokasta työtä, mutta tarjosi minulle aika vähän. #

P.S.: Mitä Tiina sanoi. Sen ymmärrän ihan hyvin, että jokin hirmusuosittu on jotain mistä ite en tykkää, mutta sitä en, että jokin täydellisen keskinkertainen on hirmusuosittu. Siinä on jotain luonnonvastaista. Siksi tämä haiskahtaa bottiverkon tai Anónimon tekosilta. #

Responses

Comments are closed.