Varikset aloittivat raakuntakilpailun ikkunan takana joskus viiden aikoihin. Olisin ampunut jos olisi kivääri. #

Heräsin seitsemältä. Väsytti. #

Kävin salilla. Tein selkää ja hauikset. #

Kävin kävelyllä. Kuuntelin Undisclosedin State v. Gary Mitchum Reeves -tarinan jaksot 4 ja 5 (Sheriff’s Proxy ja Henry). Contendeilla tähän mennessä yhteensä 301 km. #

Join neljä ja puoli kupillista kahvia, jatkoin versionhallintajärjestelmän webkälin kanssa tappelua (Gitlab… voi mikä paskahimmeli) ja kuuntelin Areenalta Muistojen bulevardin jakson Katson veden pintaa (mm. ”A vishtvuul of dolaas”). #

Kävin pyöräilemässä. Ennustivat taas sadetta koko iltapäivän, mutta näkihän tuon silmillä ettei sieltä mitään ole satamassa. Oikein hyvin rullasi taas! Muistin peräti syödäkin ennen lähtöä, niin ei heikotuskaan iskeny. Taisi tulla taas pohja-aika. Nykyisillä ketjuilla tähän mennessä yhteensä 213 km. #

Kotona kävin suihkussa, söin, ja katselin puolet Jazzin kuningatar Ella Fitzgerald -dokumentista. (Se ei enää ole katseltavissa Areenasta, minä, tuota, olin nauhoittanut sen vhs-nauhurillani.) Sen jälkeen seurailin NASAn kanavalta auringonpimennystä ja pelasin vapaakenttää. #

Responses

Comments are closed.