Eilisiltana kuuntelin taas sitä pörinää, ja en nyt vieläkään ole ihan varma, mutta se saattaisi olla myös pärinäpoikien pöristelyä. Jos on, niin näillä Hurjilla mahtavuuden mitta ei ole limonadipullon tyhjennys tai tikanheitto, vaan moottorisahan äänen mahdollisimman tarkka imitointi. #

Nousin kahtakymmentä vailla yhdeksän. #

Salilla rintaa ja ojentajia, sitten venyttelin eilen venyttämättä jääneet jalat#

Kävin vanhalla asunnolla suihkussa ja söin viimeisen riisipuuron siellä. Sitten vein salikamppeet plus kahvinkeittotarpeet ja kuorimaveitsen uudelle asunnolle, ja sen jälkeen kävin pyörällä Prismasta vihanneksia, pakasteita sun muuta. Nykyisillä ketjuilla 802 km. #

Roudasin tavaraa vähin erin mutta aika paljon kaikkiaan, mm. mikroaaltouunin. Söin ensimmäistä kertaa päivällisen täällä. Join kolme kupillista kahvia. #

Kaikki jaloin tuotava alkaa olla tuotu, huomenna viimeiset. Huoltomies kävi tulppaamassa astianpesukoneen liitännän, ja Jannen kanssa pakattiin kone sen jälkeen kun oltiin ensin taisteltu tovi sen irrottamiseksi#

Täällä uudella asunnolla oli taas sama ongelma: ei aineksia kunnolliseen iltapalaan. Söin sitten purkkikalaa ja pakkajäätelöä. #