Heräsin kahdeksalta. Katselin Ryhmä Hauta, jota olen jo pitkään kuullut hypetettävän vähän siellä sun täällä. Vaikutti minusta ihan tavanomaiselta lastenanimaatiolta, ehkä vain teknisesti hieman keskimääräistä laadukkaammalta (joskaan en ole seurannut yleistäkään teknistä tasoa ihan viime aikoina). En poiminut mitään silmiinpistävän poikkeuksellista, mutta voihan olla, että sarjassa on vain kaikki tarvittava kunnossa, eikä siis mitään erityisen huonoakaan. En tietenkään ole kohdeyleisöä. #

Aamupuuron jälkeen tein ensi viikon kaalikanat ja paistoin samalla hirvensisäfileen pihveiksi. #

Käväisin hakemassa vanhalta asunnolta viime kesänä sinne ostamani ovistopparit, jotka olivat unohtuneet paikoilleen. Sitten kävin pyöräillen Prismassa. Mennessäni vein muovit keräykseen. Ihan hyvä pyöräilykeli oli, plusasteet olivat sulattaneet sohjon. Vain Iskontien puupökkelosivukaduilla oli paljasta, liukasta jäätä. Nykyisillä ketjuilla 818 km. #

Pilkoin ja pakastin lohen. Pilkoin ja keitin pottuporkkanamuusin, höyrytin samalla lanttua ja söin ne sitten kalapihvien kanssa. #

Join kuusi kupillista kahvia, koodasin, ja kuuntelin Ajassa soi -jaksot Nykymusiikkia neljälle sellolle ja Säveltäjävieraana Paola Livorsi, sekä Musiikkia vanhasta Euroopasta -jakson Vivaldia neljällä kitaralla#

Iltasalaatin kanssa katselin kakkoselta Englannin valioliigaa. Ihan tuli lapsuus mieleen. #