Kävinpä vähän shoppailemassa. Puurokasaristani oli alkanut pinnoite repeillä, joten tarvitsin uuden. Tuo entinen, käytännössä joka ikinen päivä hankinnasta lähtien käytössä ollut Tefalin Essencia-merkkinen kasari täyttääkin jo pian seitsemän, joten se on osoittautunut todella kestäväksi, ja siksi päätin sijoittaa tälläkin kertaa Tefaliin. #

Tefal Talent -kasari Citymarketin valikoima oli heikko, joten kävin Prismassa. Sielläkään ei ollut tuollaisia 1,8-litraisia (tämä on arvioni Essencian tilavuudesta), joten piti tyytymäni 1,5-litraiseen Talentiin (seitsemän vuoden päästä tämäkin linkki on takuulla rikottu). #

Soppelisti Prismassa oli vielä Tefal-kampanjakin (-20 %; Googlen mainostama kampanjaosoite on tätä kirjoittaessani 404), joten sain taas kasarini alennuksella. Hinnaksi jäi vajaat 30 € (alkujaan 36,95), joten selvästi on inflaatiota seitsemässä vuodessa tapahtunut (Essencian alentamaton hinta oli aikoinaan 27,50). #

Citymarketista sen sijaan ostin nahkahanskat (Henry’s, 10,95 €), sillä Prismassa halpikset olivat 5 euroa kalliimpia. Minulla on kyllä näille 0…10 asteen keleille villasormikkaat ja sitten taas paukkupakkasille villaisten päälle toppasormikkaat, mutta viimaisten pikkupakkasten välimallisia ei tätä ennen. #

Sitten täydensin ruokavarastoja (kaurahiutaleita, pottuja, rypsiöljyä jne.). #

Muokkaukset

  1. +käytännössä joka ikinen päivä hankinnasta lähtien käytössä ollut #